Litt sol e alt som skal til!

En og en halv uke i Vadsø e passert. Så e også min 23 fødselsdag. iiik. Men man blir fortalt at man fortsatt bare e en ungsau så man kan vel ta det med ro enda noen år. I Vadsø har man selvsagt fått nyte 10 grader og sammenhengende grått skydekke og sidelengs regn som sæ hør og bør på sommeren, og selvsagt har også den forbanna skodda vist sæ fra sin beste side. Resultatet av det her + en ganske stille og trøtt by = en slags motivasjonsløs, tiltaksløs og døsig tilstand, som mange havner i etter å ha kommet hit. Man gjør ingenting med dagen, og den bare passerer uten at du egentlig legger merke til det. Før du drar hjem tenker du: i sommer ska æ jammen bli en ordentlig finnmarking, gå tur i skog og mark, og utnytte Guds frie natur som egentlig ska ligge i blodet til en ekte Vadsø-væring. Men så kommer man hit, og skodda tar dæ før du får sjansen til å gjøre nokka anna. Kombinerer man det her med min underlige nattevaktjobb for Flyktningekontoret som gjør at æ kommer hjem fra jobb i halv8tia om mårran og siden æ kan sove om natta på jobben min, e æ uthvilt men har INGENTING å gjøre hele dagen til æ ska på jobb igjen klokka 22, e man sjanseløs. Men æ har jo masse å gjøre. Men det e døsen som ødelegger alt. og gråværet. og motvinden når æ våger mæ ut på en sykkeltur til Tomaselv. Men så.... drar mamma og pappa til Oslo og regnværet (såvidt dem kom sæ avgårde pga skodda..), det tordner og lyner, og neste dag e det jammen mæ 20 grader ute og plutselig e man klar for alt. Så nu har æ allerede vært på Ekkerøy å gått tur på en nyyydelig tom strand, og snart skal man ut i solen og brune sæ litt. En ting en finnmarking vet så e  det å utnytte hvert sekund av finværet for det forsvinner like fort som det kommer.
Idag spiller forresten Ghana sin skjebnekamp mot USA - vinner dem e dem videre i VM som eneste afrikanske lag (eller korsn funker det??). Uansett HEIA GHANA!!

3 kommentarer

G

23.06.2006 kl.10:50

Yngvild! Æ har fått et papir det det står:Rp Lariam tab 250mgNo 3 x 8 ENPACDssn 3/4 tbl pr ukemot malaria...........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Vero

23.06.2006 kl.10:54

galehuset neste...muhahhahahaha.

Miriam

23.06.2006 kl.17:29

Grattis med dagen som var da:)Good sommer! Kos dæ i sola:)

Skriv en ny kommentar

hits