Ikke no' tull!

Påske i Vadsø. Herlig.
Igår satte Guro, lillebror Idar, Guro sin venn Beate, og æ avsted i strålende sol innover den hvite glitrende finnmarks"vidda". På ski selvsagt. Målet va hytta til Guro og co, og den årlige pinnekjøtt-middagen langfredag hos Gunnar og Annlaug. Om ikke det e motivasjon nok så vet ikke æ. Føret va perfekt og det gikk lett som en lek, selv om noen hadde misforstått litt nu og da, og trudde man skulle klatre i trær når man hadde ski på beina. Framme på Skogly 7km seinere va det fram med Yatzy'en, gamle ukeblader og Scrabble, mens far sto på kjøkkenet og kokte pinnekjøtt. Under middagen fikk vi lære mye om atomnedfall, akevitt og sprit og ka man kunne gjøre med sånt no. Meget lærerikt.
Etter middag tok vi badstu som ekte kvener vi er, men med en sogning og en ikke så utholdende Yngvild ble det hyppige turer ut på trammen der iskalde øl va strategisk plassert. Og hvis du tror man merker ølen raskere når kroppstemp'en ligger på 80 så gjør man det! Snøen va for hard til å hoppe i, men skutern va fin å sitte på... :-)
Etter sånne strabaser va det ikke akkurat nå vanskelig å få sove i myke senger på hytta. Idag slepte vi oss ned igjen, ikke fullt så fint vær og bra føre, men her sitter æ nu foran PC'en etter over 24 timers fravær, med mors påskeegg plassert ved siden av.
Ikveld skal en annen påsketradisjon utføres - ut på livet i Vadsø City påskeaften. Det blir spanande...muligens.

n kommentar

cmb

15.04.2006 kl.23:18

S flink sporty dokker e, d m si :)Koser dokker dokker i Vads?Liv ute i daG? :)

Skriv en ny kommentar

hits