gressenke

Pimpa lekekroken idag. En melding på kjøp og salgside på Facebook i går = ny hylle idag.

Æ fikk et innfall i går om at æ skulle hatt en liten Expedit-hylle fra IKEA i lekekroken til Nelly, til bøker og leker. Skreiv en melding på facebook om noen hadde det. Fikk svar med en gang, og avtalte kjøp neste dag. Hylla koster 179 på IKEA, fikk den for 100. Helt fin. Ingen hakk. Alt æ ville va en rask løsning som ikke involverte kjøring til IKEA. Bruktkupp spør du mæ.

Neste gang skal æ bare huske på å ha med mæ en umbraconøkkel, sånn at æ kan demontere møbler æ egentlig ikke har plass til i bilen. Sånn at æ ikke trenger å kjøre fra Skogn til Levanger på E6 med åpen bakluke og klump i halsen. Det gikk bra. Fant til og med ut at å kjøre med åpen bakluke ikke e ulovlig, så lenge lasten va forsvarlig sikra. For dokker æ kjenner som bor på Skogn og hadde mobilen avslått idag i min nødens stund... Gå i dokker sjøl.

Grunnen til at lekene står så fint og flott, e at Eddy og Nelly har reist uten mæ på høstferie, og æ nyter alenetid i bøtter og spann. Litt innredning må til da.

Gressenkeaktiviteter bortsett fra innredning kan være trening, syltetøylaging og restemiddagspising...

Nam. Men, klissete arbeid. 

Singel-middag. Gammel spagetti varmes opp med litt smøreost med krydder. Vårruller åpenbarte sæ også i frysern. Lykke.

Én kommentar

Hilde

06.10.2013 kl.22:32

vil pirke på din ettepåkloke unbracoplan. Den hylla er fantastisk umulig å montere, jeg prøvde men trengte en ekstra mann til å tvinge delene ihop.. Sannsynligvis enda mer umulig å demontere. Så du ville slitt dobbelt, og bør derfor være glad du ikke trengte å prøve!

Skriv en ny kommentar

hits