Barnerommet

Selv om Nellys favorittsted fortsatt e stua, helst kliiiint inntil sofan der Eddy eller æ sitter, og iallefall ikke den fine lekekroken vi har lagd i andre enden av stua, har æ hatt barnerommet høyt prioritert på lista over ting som må gjøres i huset. Som noen kanskje husker, va rommet til Nelly GRØNT. 80-tallsgrønt. Det va ganske stygt. Nelly brydde sæ aldri om fargen, ho sov like godt (eller dårlig) der inne. Det va et luksusproblem. Veggen e grønn, den må bli hvit. Eller, hvit narciss for å være eksakt.

Lekkert? Nei.

Mala litt, og voilà:

Jepp, gardinan fra barndommen e for kort, men pyttsann. Sofan fra forrige huseiere har vært et diskusjonstema lenge. Æ vil ha den ut, Eddy vil ha den der. Uheldigvis knakk bunnen i sofan her om dagen, da æ satt og skrudde inn den røde lampa æ fant hos Containergirlassistent. Så nu må den dra uansett, og det blir mer plass til lek for Nelly, den dagen ho faktisk innser at det e artig å leke på rommet sitt.

Pallehylla, før og etter. Stygg-fin. Som det heter her i Trøndelag.

Lekekrok med speil i barnehøyde og praktisk hengelommeting fra HM Home på salg, 50 kr :) Et kupp, litt rosa må vi også ha. Teppet kjøpte æ i Ghana et par år før Nelly va påtenkt.

Norske troll på den ene veggen, afrikansk kunst på den andre, og lit IKEA på resten.. Maleriet i midten kjøpte æ av en klassekamerat da æ gikk på skole i Ghana, for 12 (!!) år siden. 

Sånn, da va interiørblogger-karrieren min over, har ikke flere rom å vise fram. Det siste æ har malt, e sandkassa vi har arva fra Alma. Den fikk to strøk terrassebeis, nu mangler vi bare sand.

3 kommentarer

Ellen

25.08.2013 kl.21:34

Så fint det ble! Du har jo talent for innredning :)

anne karlsen benum

26.08.2013 kl.01:38

Det er fint for ungene med litt kunst på veggene. Det har mine barnebarn også :-)

Maria

27.08.2013 kl.00:24

Hei! Super blogg du har! :)

Jeg selger noen klær til en billig penge på bloppis. Vil du sjekke den ut? :)

http://bloppis.no/shops/mariatrivial/

Hilsen Maria

Skriv en ny kommentar

hits