Kitchen makeover

Det her e kjøkkenet vårt. Bildet e fra prospektet så gardiner, planter, bord, krydderhylle og matte e fjerna, og har blitt erstatta med null gardiner, tidligere omtalt tallerkenhylle, nytt bord og stoler, rot og kaos osv.

Men idag e det helt tomt, ribba for rot, ting og fronter til alle skap. Det durer fra pussemaskina i garasjen, Eddy har et hvitt støvlag over hele kroppen (syns ekstra godt på han, lurer på koffor), og malinga står klar. Gleder mæ veldig til det e ferdig. Tror det blir FINT. Og, etter at vi e ferdig med kjøkkenet, kan æ med god samvittighet gå over til neste prosjekt: BARNEROM! Det grugledes...

Handyman og kone som knipser og sniker sæ unna maling..

Barnerom pr. idag. Ikke så kjempefin spygrønn farge. Den blå kommoden kjøpt for 50 kr. på loppis under studietida matcher iallefall veggen dårlig.

Men, ka skal æ gjøre? Hvitt, fargerikt, tapet? Forslag mottas med takk!

 

Søte, trøtte bustetrollet kunne ikke brydd sæ mindre, og syns rommet til mamma og pappa e finest, spesielt kl. 0341.

2 kommentarer

anne karlsen benum

07.07.2013 kl.23:15

Hvis dere maler hvitt eller lysegrått eller noe sånt, kan dere henge opp kule gardiner og gi gullet kunst i gaver og gi henne spennende ting å se på på den måten. Og så blir det lett å få fine bruktfunn til å passe inn. Hvis dere ikke finner en virkelig fin tapet, da:-)

10.07.2013 kl.13:04

Hei! Jeg leste innlegget ditt som du la ut i 2009 der du fortalte om året ditt i Ghana. Jeg har veldig lyst til å reise på utveksling til vinteren med afs, og tenker først og fremst på Argentina. Men jeg har også veldig lyst til å reise til Afrika, og siden jeg forsto det som at du jobber/jobbet i afs, lurer jeg på om de fortsatt sender til Afrika? Det står nemlig ingenting på hjemmesiden om det, men jeg har hørt om flere som har gjort det.

Skriv en ny kommentar

hits