at long last

Kom mai du skjønne, milde... 

og det gjorde den. Mai altså. For en måned. For et vær. 

Begivenhetene har stått i kø, og bloggen har som vanlig blitt nedprioritert. Men æ gir den ikke opp, uansett. Bloggen har vært med i snart 8 år, og æ kan ikke se for mæ et liv uten den, selv om den blir kraftig neglisjert i perioder.

Forhåpentligvis kan den nu bli en flytte-oppussings-fikse-male-blogg. Det første som skjedde i mai, va jo at vi overtok HUSET VÅRT, og nu har vi snart bodd her i 4 uker. Ting har kommet på plass, og mange ting har IKKE funnet en plass enda. Det skal males. Men først må man bestemme farge, kjøpe maling, ha tid til å male osv. osv. Ting tar tid.


Her bor vi. Og der kryper Nelly, ved veien, uten gjerde.

Fridagan kom på rekke og rad i mai, og det liker vi. Vi har kost oss med familie og venner, i nytt hus, med stor plass, til mange barn samtidig. Det har vært strålende vær. Iallefall noen ganger.

      

Verandaliv = verandamat.

Gullongen har fylt 1 år. De fleste sier: Hjelp, ett år allerede, tida går så fort. Æ e ikke helt enig. Syns året Nelly har levd, har vært ganske så langt. Og helt utrolig. Og ho e helt utrolig. Stor, fin, flink, skravlende, fortsatt omtrent alltid blid, bustete på håret, stående, men ikke enda gående. Da ho va nyfødt tok æ mæ i å ønske at ho bare kunne bli 1 år fort, for da ville æ vite æ korsn æ skulle håndtere ho. Vi vet fortsatt like lite! :-)


1-åring. Rosa tyll må til.

17. mai kom med strålende pinsevær - og det likte vi godt!

Ny hobby: utebading. Med og uten klær. Med klær egner sæ best i bloggsammenheng.

Sist, men ikke minst... æ fikk endelig min etterlengtede tallerkenhylle (tyyyypisk interiørblogger-ting-å-ha...)

Før

Etterfornøyd. men skulle ønske veggen va grønn eller no. 

:-)

4 kommentarer

Anja

24.05.2013 kl.22:02

Så kult, liker stilen din!! :) Si ifra hvis du vil ha eggeglass i serien oppe til venstre i tallerkenhylla di! :) Anja (LUS)

AmaBroni

24.05.2013 kl.22:05

Takk! Åhh, ja det vil jeg!!!

Hilde

24.05.2013 kl.23:40

skulle ønske det gikk an å kommentere til hvert bilde.

bra!! bra!!

anne karlsen benum

26.05.2013 kl.01:06

For en fin ettåring! Tallerkenhylla var også fin:-)

Skriv en ny kommentar

hits