pay it forward

Noen ganger fører blogging og Facebook og sånt med sæ morsomme ting. En gang fikk æ en bok gjennom bloggen, fra en leser som hadde lest et innlegg om bøker æ ønska å lese (samme ord 3 ganger i en setning!!). Ho sendte dermed den ene boka på lista til mæ i posten. Artig.

Så en dag fikk æ en melding på Facebook, av en dame sørpå (du kan kalles dame, ja?) som hadde fulgt med på bloggen, og funnet ut at vi hadde nokka til felles, og ho hadde en del spørsmål som æ besvarte etter beste evne. Som takk for den såkalte hjelpa mi, fant ho ut at ho skulle sende en mugge til mæ. Men ikke en hvilkensomhelst mugge, faktisk en Figgjo. Som leser av bloggen, hadde ho (merkelig nok) snappa opp at æ har utvikla en viss forkjærlighet for 70talls fargerikt servise. Ho hadde en liten Figgjo-mugge i skapet som ho ville donere til mæ, og her om dagen kom en forundringspakke i posten.Mugge. Figgjo. Anne Marie.

Oppi pakken va også et brev, som fortalte om muggas ferd fra nord til sør til øst, og med tips om bruksområder. Det fulgte også med et drops, et bilde med oppmuntrende ord om snart sommer, en liten mappe fra Aaaaaafrika, og te :-) Veldig, veldig koselig ettermiddag. Og et tilskudd til Figgjo-samlingen, som vokser sakte men sikkert!Tusen takk, søte du!

Deler av samlinga som gjør sæ på utstilling + Figgjo-kunst. 

2 kommentarer

Ingrid

07.03.2013 kl.13:16

Så hyggelig gjort! Den var kjempekul :)

anne karlsen benum

05.04.2013 kl.00:41

Det var en fin mugge!

Skriv en ny kommentar

hits