Endelig!!

I lang lang tid har æ vært på leting etter det her. På Nesna, i Oslo, i Trondheim, i Vadsø, på Levanger, Røra, FINN.no..

Mamma har nemlig en kopp ho bruker å drikke kaffe av hver morra. Det e kun om mårran den tas i bruk vel og merke. Det e min bestemor sin kopp, som ho fikk av oss barnebarna en gang i tida, sies det. Skulle vært smart og tatt et bilde av den, men det har æ selvsagt ikke. Men, den e liten, søt, gammeldags, blomstrete, tynn - og det står "Bestemor" på den med snirklete gullbokstaver. Den e veldig søt, og nu e det altså morrakoppen. MEN, den har fått en sprekk. Alderdom og slitasje har tatt sin toll, og mamma har hatt bruk for en ny bestemorkopp. Selvsagt finnes det mye moderne kopper på markedet, men dem erstatter ikke bestemorkoppen. Derfor har æ lett overalt etter en søt, gammeldags bestemorkopp. Æ har vært innom brukten i byen omtrent hver gang æ har vært der, æ har maila Bruktbo på gjenbrukstorget for å høre om dem har noen, æ har bedt venninner sjekke for mæ. Men til ingen nytte. FINN.no har heller ikke hatt mye å bidra med. For alt æ vet kan det ha vært mange søte bestemorkopper på FINN, men hvis det ikke nevnes i annonsen, hjelper det ikke at æ søker på ordet "bestemorkopp".

I jula på Ekkerøy satt æ og surfra etter fine Figgjo-ting som æ kunne sikle over, og plutselig dukka det opp en dame som hadde veeeeldig mye Figgjo, til og med massevis i det serviset æ har mest av, nemlig Astrid i Turi-designserien. Men, bor man på Levanger, og kopper og fat befinner sæ på Hønefoss, må man pent slå det fra sæ. Spesielt hvis man skal ha shopstop. Poenget va...at iblant alle de 150 bildan i annonsen, dukka det opp en bestemorkopp!! En fin en, med fine blomster og fin gullskrift! Æ skreiv mail med en gang, og konkluderte med at shopstop ikke inkluderte finfin morsdagsgave til verdens beste mamma og bestemor.

Noen daga seinere kom den fine saken i posten, MED fat som hører til. Lykken e komplett. Håper mamma føler det samme!

GRATULERER MED MORSDAGEN!
Og jepp, det e Figgjo...

Én kommentar

Hilde

10.02.2013 kl.11:37

jippi! lykkelig morsdag! kjempefin va den.

(tilfeldig at du kjører reklameannonse fra nelly.com?)

Skriv en ny kommentar

hits