Gårsdagens meddagsbord

I går kveld hadde æ mine fire fine venninner som æ ble kjent med for snart 10 år sida, på Afrikastudier ved NTNU. Vi har hyppig kontakt, og æ e veldig glad æ har dem i livet mitt! Hadde ikke kommet dit æ e idag uten dem. I fjor ba æ dem på juleselskap rett før jul, før vi alle skilte lag for diverse julefeiringer. Nu kan det kalles en tradisjon - 2 år på rad!

I fjor va æ gravid og hadde gooood tid til å kokkelere, pynte og årne. I år hadde æ en halvsjuk baby i huset og en halvtrøtt mæ sjøl. Men æ gjorde mitt beste med julebordet! Syns det e koselig å gjøre litt ekstra stas på gjestan av og til, pynte et koselig bord og servere god mat!

Pynta enkelt med servietter fra KID til 7,50, bestemors røde juleduk, julepynt fra en svunnen tid, og fra Søsterne Grene og favorittvinglassene fra IKEA.

Skulle hatt lysslynga mi på bordet, men den hadde æ surra så godt rundt gardinstanga at æ ikke gidda å ta den ned. Den har æ kjøpt på Europris og en tredjedel av lysan virker ikke lenger, men pytt pytt!

Fikk vertinnegaver også, og nu har æ jammen 2 av de her kule skålan.

Bilde: Lucie Kaas

Fin lørdagskveld, æ skal hoppe til køys, mannen spiller data og ongen e syk så det blir vel en festlig natt igjen, tenker æ! :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits