Figgjo-bonanza og siste bruktfunn

Figgjo-samlinga vokser. Og æ får blod på tann! 

Nyeste ankomne e Far-koppen, koppen med brune blader og det store kakefatet. Den ildfaste formen e arva fra mamma, fatene kjøpt på Fretex for mange år siden, mugga og fat i samme mønster har dokker hørt om før, og den lille skåla e funnet på brukten i sentrum.

Nuh. Ka skal æ samle på? Det kuleste mønsteret e det oransje og gule, men det e også det mønsteret det e umulig å finne navnet på. Finnes et som ligner som heter Safran, men det e ikke identisk... Her om dagen dro æ med en kollega på Bruktbo og så etter bl.a. adventsstake. Det fant æ, men plutselig så æ koppen med de brune bladene! Det hører til fatan mine, hurra. En enslig kopp. Artig læll!

Ny, gammel skål.

Gammel ramme + gamle julekort

Litt politisk korrekt leketøy til Nelly - UNICEF puslespill. Tok 3 voksne og en 5-åring for å gjøre ferdig. Nelly gidda ikke hjelpe til.

Og en ny kompis til Nelly. Han måtte bare bli med hjem...

2 kommentarer

anne karlsen benum

07.12.2012 kl.23:55

Så fint!

Skjerstad

11.12.2012 kl.17:24

Hei og takk for trivelig kommentar fra deg :)

Har samme "problemet"selv, finner noe her og der og har enslige kopper og fat som skriker etter selskap med "likesinnede ;)

Mange fine mønstre du har funnet !!

Jeg har lett litt på nettet etter det gule og oransje serviset du spurte om, og kommet frem til at det kan være : Stavangerflint Rolf Frøyland

Ha en fin kveld !

Janne

Skriv en ny kommentar

hits