Brukt er fint og bra!

Mine fineste kupp fra sist fredags bruktbutikkutflukt!

Da mamma og pappa solgte mitt barndomshjem og flytta til bestemor sitt hus, dumpa det saker og ting ned på oss barna, spesielt mæ som liker sånt. Æ hadde alltid ønska mæ skatollet fra farmor, som nu står inn på flerbruksrommet våres..dvs. gjesterom/spisestue/kontor/sted kor vi oppbevarer ting vi ikke vet kor vi skal gjøre av-rommet. Skatollet kommer ikke til sin rett på det rommet, og har ikke enda blitt tatt i bruk på en funksjonell måte spør du mæ. MEN, en vakker dag (forhåpentligvis veldig snart) skal vi få oss et eget sted å bo, og da skal også skatollet få en hedersplass. Det skal iallefall gå videre i arv, og som barn flest liker dem vel masse små søte skuffer å ha ting og tang oppi, som æ elska da det sto på mitt rom, så en dag håper æ Nelly har det på sitt rom.

Men, det va ikke skatollet som va poenget. Poenget va det andre æ fikk fra mamma. Gammelt servise, kopper og kar, skåler og kasseroller. Og det skal sies at æ hadde ikke peiling på ka de her tingan het, merker osv. Som til tider ivrig interiørblogg-leser oppdaga æ jo etterhvert at det æ hadde stående va av stor samlerverdi. Det ble solgt på FINN for mange hundrelapper. Og æ fikk dermed øyan opp for både Cathrineholm design, og Figgjo Flint, blant anna. Æ liker mønster og farger, så æ digga sakene til mamma før æ visste kor mange andre som digga det.. Oppdaga også at æ hadde et par Figgjo-fat æ en gang kjøpte på Fretex fordi æ syns dem va så kul. Figgjo fra 70-80-tallet e herved min nye venn, og nu skal æ prøve å samle opp litt! Ønsker mæ det til JUL, for dokker som har tenkt å gi mæ julegave :-)

På bruktbutikken hadde dem nemlig en egen Figgjo-hylle. Tenk det. Fant et fat med et mønster æ husker vi hadde fra barndommen, og fikk den nedslående beskjed fra mamma om at det serviset va borte, slitt og kasta.. hulk. Med hjem ble uansett et lite sett i Turi-design som æ allerede har nokka av, nemlig det her:

Astrid-serien visstnok. Kanskje man kan prøve å bygge opp en samling av det etterhvert. E iallefall på utkikk!

Andre ting ble også med hjem, som det her kule smykkestativet. Kul julegave til venninne, tenkte æ, men det måtte jo bli boende hos mæ.

I tillegg fikk Nelly verdens kuleste kosebamse, og litt anna stæsj som æ sikkert ikke trenger + noen julekort fra gamledager. 

Æ liker.

4 kommentarer

anne karlsen benum

24.11.2012 kl.20:19

Så fint! Jeg har vært Det Hvite Hus og kjøpt gyngehest og Sødahl-kopper i dag :-)

yngvild

25.11.2012 kl.14:24

Gyngehest ja? Kult. Må nok besøke Det Hvite Hus i jula :)

Vero

28.11.2012 kl.22:15

Æ har en brun sak i astrid-serien, trur du har likæns i blå! Bruke den masse :)

yngvild

29.11.2012 kl.20:06

Kanskje vi ska bytte, Vero?? :)

Skriv en ny kommentar

hits