Baby is business

Enn om æ kunne finne opp en baby-dings som alle hadde syns vært kjempesmart, og blidd skikkelig rik? Det fins utrolig mye baby-utstyr i verden har æ jo skjønt. Nokka e veldig nyttig og lurt, andre ting e helt unødvendig for min del.

Her e mine favoritt-baby-dingser som en eller anna luring fant opp!

http://www.almostmama.no/products/babybad-sttte

Vi har dusjkabinettet klint inn i et hjørnet på det knøttlille badet våres, og vi ville hadd store problemer med å holde Nelly i baljen inni det kabinettet med våre egne hender. Min gode venninne kom innom en dag med sin badestøtte og lurte på om vi ville låne den. Det va luuuurt. Nelly ligger og koser sæ, vi har begge hender fri til å vaske. Genialt!

Den andre geniale tingen eier æ ikke, men blir det flere barn skal det absolutt vurderes! Nemlig babysete til den tradisjonelle TrippTrapp-stolen!

Når babyan e nyfødt, e det ofte litt vanskelig å få sitte i fred og spise mat ilag. Dem vil gjerne være med, helst oppi arman på noen. Men æ ser for mæ at det hadde hjulpet Nelly å få sitte ved bordet sammen med oss! Nu e ho såpass blid og gla at ho kan ligge alene på gulvet mens vi spiser, men koselig å sitte sammen likevel!

Den tredje geniale tingen har æ kjøpt på FINN, og æ elsker den. Nemlig Manduca Bæresele. Bruker den ikke daglig, men jammen e den genial på f.eks flyplasser. Den fungerer også fint når man e på Oslo-tur og e mye ute i byen å går, når babyen blir lei av vogn, kan man bare ha dem oppi bæreselen, dem får se sæ rundt og min blir ganske lykkelig av det. Det e også veldig greit å ha når du endelig kommer gjennom sikkerhetskontrollen på Gardermoen, etter at morsmelkserstatninga til nødsituasjoner som æ hadde med, måtte testes for å se om det egentlig va bombemiddel, og du hører følgende beskjed over høyttaleren: Norwegian etterlyser passasjer Yngvild Knudsen; hvis du vil være med til Trondheim, må du komme nå. Da e det bare å ta beina fatt, og sånn sett va det veldig greit at Nelly hang fast på magen min...


Sånn ser vi ut når vi fingår rundt på Majorstuen. Litt alvorlig, konsentrert om å få til et bilde av Nelly i bæreselen.
http://lotusbarn.no/butikk/index.php?main_page=index&cPath=666&zenid=pb45i0hfg30ivh10j15jbbpic0

Annet babystæsj e ikke fullt så nyttig, spør du mæ. Ka med....


egen såpe for å vaske tåteflaska...

Men ka mangler på markedet?? Ka skal Æ finne opp?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits