Ut på tur

Neste innlegg om ting man kan gjøre i mammaperm: REISE!! Spiller ingen rolle hvilken dag, du har alltid fri og trenger ikke planlegge i forhold til jobb, helger, ferie osv. For en luksus! Når du til og med kan reise sammen med pappan som vanligvis jobber e det jo luksus. Som nevnt tar Eddy pedagogikk på høyskolen på Nesna, og på Nesna bor også min venninne Kine med samboer og baby som e 4 daga yngre enn Nelly. Vi dro dit på søndag med toget, og hadde 4 kjempekoselige dager der. Vel, Eddy studerte, mens Kine og æ satt hjemme og hadde mammaperm SAMMEN! Så mye koseligere å sitte hjemme sammen og amme, se på Dr. Phil, leke med babya, skifte bleier, og for ikke å snakke om: diskutere og sammenligne babyer! Vi va også på babysang på helsestasjonen, og omvisning på lille, fine Nesna. 

Babies bonding!

Julie hadde artige leker!Shopping på Nesna sin brukthandel! Kul retrogardin/duk, gammel, grønn kjole til Nelly blir stor, og fantastiske skinntøfla/sokka/sko.

Pris for alt: 45 kr.

Så også på den kjente Nesna-labben, får bli med i bagasjen en anna gang, når barnet blir litt større.

At Eddy skal ta pedagogikk der over 2 år, vil si at han skal dit mange ganger de nærmeste 2 åran, og jammen vil æ slenge mæ med flere ganger, for vi hadde det kjempekoselig! Å ta toget med liten baby va helt supert, NSB har fine familievogner med lekerom (ikke at Nelly va så opptatt av det) stor plass til barnevogn, fin kafe og store, fine do! Æ e tog-frelst!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits