Gjør det selv

I fare for å virke helt sprø, kommer nu et "gjør-det-selv-for-superamatører"-innlegg.

Æ har alltid hatt lyst på en uro til Nelly, som kan henge over stellebordet. Men i vanlige lekebutikker finner man bare digre, klumpete greier med masse dill, dall og stæsj. Dem rører sæ iallefall ikke av sæ sjøl, og e ikke særlig estetisk. Det finnes mye lette uroer på nettbutikker (og faktisk IKEA), men mange e dyre (ikke IKEA selvfølgelig, men det involverer jo en kjøretur). På helsestasjonen henger det fine, enkle uroer over benkene der man steller ungan, og dem dingler fint i lufta i lette tråder, og Nelly e iallefall fascinert.

Men man trenger selvsagt ikke kjøpe en uro på nett! Man kan jo lage selv! Så idag når Nelly tok formiddagshvil, begynte æ forsiktig med sugerør og knapper. Hvis æ ble hekta, tenkte æ å skaffe litt finere utstyr for å lage en litt mer stilig, og estetisk uro. Men vi starter enkelt! Sånn ser den ut:

Rar, ja. Beveger sæ lett: JA!

Fascinerte den Nelly?

Trur det! Morsom ny hobby?

Man kan selvfølgelig legge mer flid i det og lage en fin en, som HER eller HER. Mange gode ideer på nettet!

Nu pakker vi for å dra på vår første tur som familie, til Nesna av alle steder! Der skal vi besøke ei venninne fra Afrikastudier i Trondheim (og min room mate gjennom 5 måneder i Tanzania), og hennes lille baby som e 3 daga yngre enn Nelly! Og Eddy skal altså begynne på pedagogikk på høyskolen, flinke mannen! Tog for første gang, blir spennende!

Én kommentar

Ingrid

05.09.2012 kl.19:35

Så kreativ du er!

Skriv en ny kommentar

hits