En fiende i hus

Etter årevis lang kamp mot blinkende skjermer, hadde æ på en måte innfunnet mæ med at min kjære har veldig vanskelig for å  høre på kona snakke mens en skjerm lyser i umiddelbar nærhet. D.v.s TV, PC eller nu i det siste, kvinners dårligste venn - smartphone. Min mann e jo i tillegg i overkant interessert i PC og anna elektronikk. Det e veldig kjekt, fordi han kan fikse omtrent alle problemer man kan få med PC'n. Det som e mindre kjekt, e jo at alle andre vet om det her, og titt og ofte e han i besittelse av andre sine pc'er som han ska fikse, evt. skru fra hverandre.. Sofan e stadig fyllt med bittesmå skruer og skrujern, og en laptop med gapende hull under tastaturet.. Hver gang æ e dum nok til å spørre ka han driver med når han tydeligvis har LAN alene med et par av pc'ene sine, svarer han omtrent alltid følgende: "I'm just fixing/trying/downloading/testing SOMETHING". Standard.

Etter at vi har lagt oss, sagt god natt og mørket har senka sæ, kan æ plutselig se et lys foran øyenlokkan. Å jada, det e nok våre kjære Samsung Galaxy or whatever som lyser opp i nattemørket. Arrrg.. Du har altså ikke tid å ligge å diskutere babynavn eller lignende, men sjekke fotballnyheter på telefonen, det prioriteres!

Men når æ uansett har innfunnet mæ med disse svakheter ved min kjære, har det kommet en NY fiende i hus! Jepp, i dag kom æ hjem til tomt hus, men en tom pappeske, masse ledninger, cd'er o.l. på sofan... Æ ante ugler i mosen, og ja, under TV'n sto det en flunkende ny XBOX 360! Æ vet han har ønska sæ det leeeenge, hadde til og med vurdert å kjøpe det til han i bursdagsgave (til æ fant ut ka det kosta). Så kom skattepengan (eller lovnad om skatt tilbake) OG et supertilbud på XBOX på Elkjøp. Han klarte vel ikke å dy sæ. Nu e den i hus. Eddy e ikke i hus. Så ingen vet hvordan dette vil fortsette. Men æ frykter at TV'n min blir okkupert, og æ ikke lenger kan nyte fri tilgang til diverse søppel-tv-programmer mens han spiller FIFA på PC'n sin.

Heldigvis har han snart bursdag, og planen e selvfølgelig å gi han et spill som Æ syns e artig, så vi kan spille det i lag. To fluer i en smekk! Dessuten får æ vel snart nok å henge fingran i når Ræka kommer, så tid til TV-titting blir redusert og den vordende far kan spille så mye han vil (tror han) mellom bleieskift og klesvask...

Én kommentar

Tonje

23.03.2012 kl.21:23

Tro mæ, e det nå du har tid til det første halvåret så e d tvsjåing..:)

Skriv en ny kommentar

hits