Fotball e supert!

I dag øyna æ et lite håp i det fjerne da min kjære mann kunne fortelle at han ikke lenger va så interessert i fotball. Han va blitt for gammel til det, påsto han. Men så kom æ inn i stua, og så en fotballkamp i full gang på PC'n samtidig som det va fotball på TV'n. Yeah right. Ikke så interessert?


De to ikke så interesserte på fotballkamp. Afrikamesterskapet 2008.

Æ va forberedt på at idag ville bli en fotballdag for hannes del. Æ va til og med forberedt på at æ måtte se Ingen Grenser på nett-tv idag, pga. en kamp. For idag va det Manchester United-kamp først, og den visste æ han ville se på PC'n sin (vi har heldigvis ikke rett kanal for Premier League), og i tillegg spiller Ghana kvartfinale i Afrikamesterskapet, som e det afrikanske kontinents svar på f.eks. EM  i fotball. Altså ganske viktig.

Eddy e heldig. Han får full forståelse fra kona ang. de her to lag. Det lova æ til og med på presten sitt kontor da vi på en av mange pre-ekteskaps-veiledningstimene i den katolske kirke, snakka om fritidsinteresser, og å respektere hverandres ønsker og behov... 

Men, vi har da ikke bare sedd de her to kampan idag? Før Man U-kampen så han altså en anna kamp på PC'n mens han så litt på en kamp på TV'n. For Eurosport har vi jo, og dem har jo HELDIGVIS tenkt å vise hele Afrikamesterskapet! E ikke det flott?Æ har egentlig ingenting æ vil se på på TV'n ikveld, før Ingen Grenser. Egentlig e det ingenting å se på. Men det e bare... synet av en fotballbane, den samme lyden fra tribunene (Afrika-fotball har i tillegg til den vanlige jubellyden, også en del trompet/tromme-spilling, og kanskje litt vuvuzela?), og den samme stemmen fra kommentatoran... Det e så kjedelig. Det e så LIKT hver gang. Det varer så lenge alltid... monotont spør du mæ. Men ka vet vel æ, som heller kunne sotte og sedd på et av FEM's mange idiotiske programmer, som f.eks. Ung, dum og gravid eller Verdens strengeste foreldre. Underholdende, ja, men i Eddy sine øya, sikkert like idiotisk som fotball ofte e i mine.


Tidligere nevnt trompetspilling. 

Fotball gjør mannen sint når ting går i mot hannes lag, dommeren tar som regel alltid feil, og hannes lag blir behandla urettferdig. Han hisser sæ opp og kjefter litt på dommern og det andre laget. Ser vi på Verdens strengeste foreldre, lar han sæ også provosere av foreldre som lar ungdomman sine bli utrolig usmakelig, respektløse og fæle. Han kjefter på dem og, og vil ikke se på det "fordi han blir provosert". Men... han blir jo provosert av fotballen også, kan vi la være å se på det også da? Nei. Men han blir jo provosert av det meste på TV, til og med 71 grader nord. Hard to please, med andre ord.


Ghana Black Stars entrer banen.

Æ skal vel ikke klage. Peanøttsuppa står og godgjør sæ på ovnen. Æ har lova vafler hvis han lager middag. Nett-TV funker på PC'n takket være han, så når Ingen Grenser bynner, ska æ og PC'n bare krype oppi senga på soverommet og stenge ute lyden av fotball og sint mann. Forhåpentligvis vil æ få høre lyden av glad mann, når Ghana vinner kvartfinalen sin mot Tunisia. Ghana e jo såpass god i fotball, at det faktisk e litt artig å følge med, til og med for mæ...


Resultatet vi håper på i kveld! Helst flere enn ett mål i vår favør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits