loppis-lørdag

For en herlig lørdag så langt! Det va loppemarked på grendehuset i Okkenhaug, der søstra mi bor, og vi dit. Vi hadde planer om å finne et TV-bord, og æ hadde selvsagt hemmelige planer om å finne mye rart vi ikke trenger (syns Eddy). Det første vi så va et helt ordinært og greit TV-bord (som sikkert blir fint med noen strøk hvit maling) til 50 kr. Det ble vårt. Så begynte æ å rote rundt i kasser. Der fant æ:

Søte bestemorkopper.

Enda søtere bestemorsukkerskål og fløtemugge. Mamma har nå lignende etter bestemor, og æ har prøvd å lure det til mæ (et helt servise med sånne nydelige grå blomster), men ho vil ikke gi slipp på det! Men etter en sms fikk vi konstatert at det ikke va det samme serviset...

 

 Den her skåla va ikke så altfor nydelig, må innrømme at den ble kjøpt pga. trykket under, nemlig Figgjo Flint... Kan jo begynne å samle på det da! Har jo litt fra før. Den ble øredobb-skål på badet, veldig praktisk!

Vil gjerne kalle det et retro-puslespill. Greit å ha i skuffa når man får smått på besøk.

 

(trykk på det lille bildet, så blir det større)Barnetimeboka fra 1960! Husker godt Barnetimen da Barnetimebøkene ble laga ved hjelp av barn som hørte på og skreiv og tegna til historien. Her e vi da i Afrika, med den typiske afrikaner med stoooore lepper og gull i øran!

Nytt TV-bord førte til ommøblering, som førte til en runde på loftet, som igjen fikk Yngvild på ideen om at ho ville ha respatex-bordet fra verandaen som kjøkkenbordet, som førte til at Eddy måtte skru fra hverandre kjøkkenbordet vi har nu, og bære stoler opp og ned fra loftet. Nåkka han selvsagt gjorde med stor glede og iver. :-)

Nydelig, veldig moderne, ikke sant? Men utrolig deilig å få orden på sakene og ledningene ute av synet!! MALING!!

Kjøkkenbordet før..

Og nu..  

I fare for å virke som en interiørblogger med et perfekt hjem, legger æ ved et bilde av korsn resten av kjøkkenet måtte se ut for at æ sku få tatt et ryddig bilde av kjøkkenbordet.

:-)

Og det her gjorde Eddy mens æ dekorerte hjemmet. ♥

God helg!

 

4 kommentarer

Øyfrid

18.09.2011 kl.11:43

Men se på TVn da! Kor kom den fra liksom?

Yngvild

18.09.2011 kl.12:03

frA Elkjøp?

Hofta

18.09.2011 kl.21:51

hoho.. ga du tjukkastvn til loppemarkedgjenget?

Yngvild

18.09.2011 kl.21:53

Nææi, men vi har gitt den bort til et anna veldedig formål :)

Skriv en ny kommentar

hits