Black and Purple

Før sommern fikk vi tilsendt en staselig bryllupsinvitasjon av en barndomsvenninne. Den va litt mer forseggjort enn den æ en gang sendte ut, for å si det slik. La oss si at ting kunne trekkes ut, og inn, det va flere sider, det va kart, det va egne svarkort med ferdigfrankert konvolutt. Det va som sagt forseggjort. Før vi fikk den her, det må også være sagt, fikk vi en liten magnet i posten, med en kalender på, med 3 datoer ringa rundt med et rødt hjerte, og det sto bare hold av datoen + et bilde av brudeparet. Forseggjort. Lilla og svart. Under antrekk på invitasjonen stod det: lilla og svart. Straks vi damene så det her, begynte tankene å surre, og planer ble lagt. Svart eller lilla kjole? Svart kjole gir mange muligheter for lilla stæsj. Hurra, stæsj. Eddy tenkte nok ikke så mye på det, men virka ganske motvillig da æ begynte å snakke om lilla skjorter og slips. Men savnet etter mæ mens æ va i Vadsø, mykna han nok opp litt, for da æ sendte MMS med bilder av forskjellige lilla slips, og spørsmål om ka han synes fikk æ til svar: Whatever you decide. 

Og sånn ble det. Egentlig hadde æ sett for mæ en lilla skjorte med kanskje litt svart i, og et svart slips, men det fant vi ikke. Så lilla slips it is!Lilla pynt.

Rørt og nydelig brud, med lilla sko!

Lilla blader langs midtgangen.

Lilla forlover.

Lilla forlover en gang til + brud + brudgom.

Lilla kjole fra Ghana :-)

Lilla lys, meny, M&M's, servietter etc...

Lilla Eddy?

Fantastisk. Storslått. Ny opplevelse. Mange tips til kommende bruder. Mange tanker om: "Åååhh, koffor tenkte ikke VI på det??"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits