verdens beste potetsalat +++

Herlige sommerdager i Levanger den siste tida e lagt bak oss for nå. Et skrallende tordenvær tok bort varmen, og kom med litt forfriskende regn! De siste dagene har det vært kjempefint vær, og til tider nesten altfor varmt. Selvfølgelig ble det varmest den dagen vi skulle ha sommeravslutning i barnehagen! Hodet mitt kokte da den 14 timer lange arbeidsdagen var over. Men avslutningen av dagen tok bort alt slitet, sjefene kom med rørende og takknemlige ord om jobben vi hadde gjort, og ga oss alle en flaske vin! Sånne ting gjør strevet virkelig verdt det.I går hadde vi Eddy sine kolleger fra leksehjelpa på middag, og vi koste oss i innkjørselen (!!) med peanøttsuppe, is og frukt. Nam. I dag dro vi på kort varsel opp til Okkenhaug der nesten hele familien Vestrum va på pinsebesøk, og skulle grille så for dem klarte det før det truende tordenværet kom. Rett før vi dro, slang æ i hop en potetsalat, og derav dette skryteinnlegget - den ble nemlig kjempegod!Yngvilds deilige potetsalat har æ tenkt å kalle den. Oppskrift følger:

Du tar så mange poteter du tror du trenger, og setter dem på kok, med en goood del grovsalt nedi kasserollen. En ganske god del.

Mens potetene koker, blander du sammen en boks rømme og en pakke majones (sånn i plastik vet du). Så begynner moroa - smakstilsetning. Her står du selvfølgelig helt fritt, og det va jo det æ også gjorde da æ fant opp den i påska. Vi tok det vi hadde. Og det vi hadde va masse purre, salt og pepper, chilli, hvitløk, og den hemmelige ingrediensen - mango chutney. Den æ har brukt, e ganske sterk, og gir en ekstra piff på salaten. 

Når potetan e ferdig kokt, deler du dem selvsagt opp og har dem oppi blandinga di. Så fort gjort, og så GODT!!!

Nu venter enda en fridag, før 4 dager jobb, bursdag og avreise til GHANA!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits