En dag med Alma

I dag har æ lånt en søt liten tuppe (med egne meninger). For hele dagen og faktisk ska vi dele seng hele natta, æ har bare ikke kommet så langt. Håper ho sover leeenge... Det blir et bilderas, for syns bildan va så fin og artig, og æ har ikke bedt Alma om tillatelse, men satser på det går bra!

Selv om det regna sidelengs, gikk vi ned til sentrum for å se på Grønn Gate. Dvs. masse dyr i sentrum! Kaninan va søt, synes Alma. Kua og sauan og, men det kuleste va å kjøre hest og vogn. Yngvild hadde et svare strev med å forklare at æ ikke kunne betale for turen med hesten med Visa-kortet, og at vi måtte finne en "pengemaskin". På vei til pengemaskinen fikk Alma en gratis vaffel av KrF, takk for at dokker passa på at tøtta fikk mat. Æ e nemlig tidligere kjent for å glemme å fore ongan æ passer...

Etter møtet med wildlife i sentrum, dro vi ironisk nok ut på landet der dyran egentlig hører hjemme, og traff noen vaskeekte bønder i liten størrelse. Alma synes Eline va ganske søt, og Eline sjarmerte med maaaaange smil, og litt gulp.

Family photo? Maybe, men det ser ut som mor har vært på ville veier da sitt andre avkom ble unnfanget. Alma ble tatt for å være dattera mi i byen, og ser fortsatt litt traumatisert ut pga. den horrible feiltakelsen.

Ok, ikke Alma-relatert, men ganske søtt da.

Gaute synes det va veldig stas med besøk, han va litt febersyk og ganske rolig til han å være, og sa sikkert navnet til prinsessa omtrent 6000 gang. "Almaaaa, Almaaaaa, ska du leke med mææ?"

Alma viser sine dansekunster!

Så bar det til fjøset. Undertegnede stod utenfor fordi ho ikke ville ha fjøslukt i klærne men fikk likevel bæsj på jakka da ho valgte å løfte sin slitne, men akk så sjarmerende nevø som hadde vært inni fjøset med støvlan sine. Ugh.

På gården fikk vi både grøt, sodd og seigmenn, og da vi kom hjem til vår ringe bolig va det bare å lure i snuppa litt kvelds, før Eddy måtte legge ho, for det fikk ikke æ lov til. Det viste sæ å være et sjakktrekk da ho sovna på et blunk.

Barnevaktseansen e vel en suksess når barnet sier sånn i 7tida: Æ e trøtt. Kan æ få legg mæ?

:-)Én kommentar

Hofta

06.06.2011 kl.21:28

Så hygg! Kan æ få leke i fjøset når æ kommer? ;D

Skriv en ny kommentar

hits