Snik-islamisering av Levanger

Ja, du hørte riktig. Nu skjer det her også, ikke bare der Siv og Carl oppholder sæ. Men her i lille Levanger by.

Vanlige borgere må sitat "sloss for rettighetene til egen eiendom" fordi innvandreran går rundt i gatan i sentrum, og nu skal dem til og med flytte kinoen ut av byen og til kjøpesenteret, og dermed ta med sæ det VESTLIGE filmtilbudet ut av byen, og med det, tydeligvis det VESTLIGE publikummet. Sentrum vil altså da bli OVERTATT av innvandrere - en ny kultur vil dermed oppstå i Levanger sentrum, og med dem, alle pizzabarer som dukker opp (??). Levangsbygget blir nød til å ta hensyn til islam og SHARIA-lov når dem beveger sæ i sentrum. 

En skam. Folk vil ha tilbake hjembyen sin. Levangsbygget e ikke å SE i sentrum lenger. Levangsbygget e blitt for UTVATNA (utvannet). 

(Fritt tolket fra en kommentar på en Facebook-gruppe om å beholde Levanger kino i sentrum av Levanger).

Æ oppfordrer alle, inkludert mæ sjøl, som ikke e født og oppvokst i Levanger om å flytte ut snarest, sånn at ikke det flotte, fantastiske, utrolige etnisk RENE Levangsbygget ikke blir vanna ut mer. Det vil vi jo ikke ska skje. Det hadde vært en stor tragedie om.... TING FORANDRER SÆ MED TIDA!!!

Seriøst. Noen mennesker burde ikke få lov å uttale sæ offentlig. Og guess what, Facebook e faktisk offentlig. 

En ting e å sitte og lese kommentarfeltet på VG.no, og alle rasistiske blogginnlegg som blir linka til under saker om innvandring. Man tenker kor utrolig mange rasista som sitter i noen hull og spyr ut hat. Plutselig dukka det opp en navngitt person med bilde på Facebook som bor her i byen min, og e likedan. Trist

Mine argumenter:

1. Levangsbygget e ikke å se i sentrum. 

- Folk foretrekker ikke å bo i sentrum idag, dem vil ha fine flotte hus med hager utafor sentrum. Folk gidder ikke bruke tilbudan som finnes i byen, som kino, kafeer, restauranter. Æ har vært flere ganger på kino i ganske ensom majestet. Æ ser nesten INGEN som sitter på den eneste brukbare kafeen på kveldstid. Folk sitter hjemme i huset sitt og sturer over at dem ska flytte kinoen uten at dem har vært der de siste 5 åran.

2. Pizzabarer dukker opp som følge av innvandring.

- hmm, kor mange innvandrera har egentlig pizza som livrett? Sist æ sjekka va det nordmenn som stappa i sæ hundrevis av Grandiosa i løpet av et år. Ja, innvandrera starter pizza og kebabsjapper her i byen. Og dem går rundt! Opptil flere "restauranter" i Levanger by har omtrent samme meny: Pizza, Kebab, Burger. That's it. Og dem har business, rett og slett pga. Levangsbygget som ikke tør smake på anna enn den ovennevnte maten. Gå dæ en tur på Orion en kveld og se kor mange MØRKHUDA innvandrera som sitter der og spiser. 0. Kanskje 1. Æ har en sånn innvandrer hjemme og han lager MYE bedre mat enn dem serverer, og han foretrekker MYE anna foran pizza. Innvandrera som ikke får mulighet til jobb noen andre steder i Levanger fordi dem e utenlandsk, ser ikke anna råd enn å starte business for sæ sjøl, og ære være dem for det. Æ håper det lønner sæ for dem.

3. Folk må sloss for rettighetene til egen eiendom i sentrum.

- som tidligere nevnt, få Levangsbygg bor midt i sentrum. Kommunen leier ut masse leilligheter og hybler til innvandrere i sentrum. Derfor e det mange av dem i sentrum. Private leier også ut i sentrum, mens dem selv bor fint og landlig til på Nesset. Innvandrera bor gladelig i sentrum, da mange av dem ikke har 2-3 bila som kan kjøre dem til alle plassa dem må. Om kommunen din plasserer alle sine flyktninger i sentrum, kem sin feil e det?

4. Snik-islamisering og sharia.

- her har æ ingenting å si, bortsett fra SIV-oppgulp! Pek på snik-islamiseringa og sharia-loven. Du vet knapt nok ka det e. 

Æ e ikke en naiv tulling som ALDRI kan se problemer med innvandringspolitikken, og som lever under at innvandrere ALLTID er perfekte, og sier du et negativt ord om en innvandrer, er du en RASIST. Men.

I dag ble æ sint. Meget arg. Irritert. Kvalm. Sur. Æsj, for en fyr. Har du Facebook, finner du nok saken uten at æ skal referere direkte og risikere drapstrusler.

 

2 kommentarer

Joakim

29.05.2011 kl.16:39

veldig bra innlegg!

Utrolig mange duster der ute som ikke vet hva de snakker om og som velger å legge "hatet" sitt på noen de ikke kjenner, og saker de vet lite om.

Hegeslilleboble

30.05.2011 kl.10:46

Helt enig med deg. Er utrolig mange teite grupper på facebook, man må bare heve seg over det og tenke at de der folka er ikke helt gode....
Kjekt at du vil være med på give away hos meg:). Håper du snart blir glad og fornøyd igjen:), ha en fin uke.

Skriv en ny kommentar

hits