en ubetinget kjærlighet til Norge og vår norske kulturarv (eller noe sånt)

Min/vår 17. mai:

En slags 17. mai-frokost, dog ikke så standsmessig som Champagnefrokosten hos kusina mi i fjor.

De nye skålan æ fant på ICA i går passa jo helt perfekt til nasjonaldagen.

Du trenger ikke spille i korps for å være opptatt på 17. mai. Spiller du djembe, får du fullt av oppdrag. Kona må bare henge med i svingene. Sola skinte noen minutter av gangen, mellom hagl- og regnskurer.

Blidspent afrikaner! ♥

Barnehagen hadde en mini-mini-konsert for byens befolkning. Flinke ongan våres, og spesielt den meget talentfulle 4 år gamle solisten som alltid bringer fram tårer med sin klokkeklare stemme og den her teksten:

Om jeg er liten eller stor

Er jeg barnet til far og mor

Jeg er den viktigste person

Av alle folk her på jord

Ingen andre kan føle og skjønne som jeg

Ingen andre kan leve mitt liv

Så jeg skal passe på meg selv

Være god i mot deg

Og huske i mitt eget liv

Er den viktigste jeg

Forkjølelsen har ridd mæ de siste dagan, og æ så egentlig mørkt på å vandre ut i regnet i det i anledning 1000-års jubileumet, ekstra lange, barnetoget. Men tog e et praktisk framkomstmiddel, man kan jo bare hoppe av og på. Da æ og Eddy sto og så på under paraplyen, ble fristelsen for stor da blide store og små fra barnehagen min trippet forbi, og æ ble med dem siste del av ruta. 17. mai-tog e egentlig ganske koselig, æ va uvanlig blid, trolig høy på hostesaft, mens de bunadskledte hutret i regn og vind. Enkelte barn va blå rundt munnen og måtte sendes på oppvarming, og æ fikk skryt for min fornuftige bekledning - votter, lue, ullgenser etc. Man e da ikke finnmarking for ingenting.

Etter at Eddy endelig ble ferdig med tromminga, venta jobb nr. 2, kveldsvakt, og kona ble forlatt alene på sofan med Glee på PC'n og liksom-tapas til middag. Nam.

Dessert.

Mulig det blir is til Frustrerte Fruer i kveld. Kan stolt informere om at æ ikke har spist en eneste is så langt på 17. mai, men har investert i Dream Lakris-is på 40%, bare for å teste.... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits