Banana choc-chip

En gang i tiden bodde en australsk jente i Vadsø. Ho va utvekslingsstudent og en del av vennegjengen min etter at æ kom tilbake fra året i Ghana. Ho va fantastisk, sang som en engel og va hyggelig som dagen e lang. En hel haug med folk sto og gråt på Vadsøs knøttlille flyplass da ho måtte reise hjem etter endt utvekslingsår.

Mange år seinere e ho for tiden au-pair i Irland, der ho passer på 2 små jenter som tydeligvis synes at kuruker e nokka av det mest spennende man kan finne. POENGET med det her innlegget, e at Jenny som ho heter, har en blogg, og i et innlegg som heter "Cow Poo", som du kan lese HER, dukket det opp en meget billedlig beskrivelse av BANANMUFFINS med SJOKOLADEBITER, eller som det heter på engelsk: Banana choc-chip.

Det falt sæ helt naturlig at det måtte bli ukas muffinsoppdrag. Jenny skulle sende mæ oppskrift, det har ho ikke gjort enda, så æ måtte pent google det, og fant mange oppskrifter. De fleste med australsk opphav, så kanskje det e en typisk australsk muffins æ har laga?

 Sånn ble dem seende ut..

 Ikke akkurat store, og flotte, og fine...

Muffinsan står til kjøling nu, men måtte selvsagt prøvesmake en (to..). Æ e ikke helt solgt, enda. Dem va kanskje for varm, fersk og litt bløt inni. Kanskje dem smaker bedre nu? Men dem smakte godt altså! Men kanskje ikke så godt som æ hadde forventa.

Oppskrift:

2 cups self raising flour
1/2 cup caster sugar
1 cup choc-chips
 
100 grams butter, melted
1 cup milk
1 egg, lightly beaten
1 tsp vanilla essence

2-3 over-ripe bananas

Ja, æ skriver den på engelsk, tenk det. Æ gidder ikke oversette heller. Men istedet for selv-hevende mel, tok æ en teskje bakepulver.

 Lykke til!

Én kommentar

Hofta

06.05.2011 kl.13:53

NIce!

Æ har troen på de her:

http://www.passionforbaking.com/blog/2010/12/11/banana-espresso-chocolate-chip-muffins/

Tror æ må tese de i kveld ;)

Skriv en ny kommentar

hits