PÅSK!

Det våres virkelig i Trøndelag, og påska nærmer sæ med stormskritt! Oi, skikkelig fine klisjeer. Men ja. Idag på jobb fikk vi på avdelinga mi en kjempekjempesøt overraskelse av en kollega som for tida e sykemeldt. Da ho kom på besøk, med en Coop-pose, ble Yngvild straks nysgjerrig. Ka har du meeeed, sa det lille barnet på avdelinga. Etter hvert fikk æ vite det:Mest sannsynlig verdens kuleste påskeegg!

Ho har STRIKKA det! Altså, det e et vanlig papp-påskeegg inni. Men strikka...trekket! 

Ååå, det e så fint :)

For ikke så lenge sia fikk æ også de her søte blomstan fra Guro, som ho har hekla, en kunst æ foreløpig ikke har skjønt mæ på. Dem skal opp på noen kvister når æ har klart å finne noen som e passende til fjorårets egg. Påskepynt med masse glorete egg og nusselige påskekyllinger e ikke helt min greie, men de her duse fargan passer perfekt inn hos mæ, tenker æ. Guro og påskeegg-dama e naboa, mon tro om dem har avtalt sammen korsn garn dem skulle bruke til prosjektan demmes?
Til påske får vi storfint besøk, av Andrea som æ bodde et halvår sammen med på Moholt Studentby, i 2006! Altså, 5 år siden. Ho e tysk, men bor i London, og skal tilbringe påsken i Levanger. Sliter for tiden med å legge opp et spennende program. Har jo understreka mange ganger til ho at: Husk det e påske, omtrent ALT e stengt. Men ho e klar for pølsegrilling på engangsgrill og turer i Guds frie natur. 

Andrea og æ har ikke truffet hverandre siden æ flytta ut fra Moholt og ho reiste hjem til Tyskland. Her e ka æ skreiv den siste dagen på Moholt...11. juni 2006:

Mitt liv består av korte opphold her og der. Og nu e det siste kvelden med Andrea på vakre Moholt. Moholt asylmottak? hihi. Æ hadde litt angst for å flytte inn på Moholt, så for mæ en gammel stygg fengselscelle av en hybel, og minst to norske hjelpeløse grandiosaspisende skitate gutta som aldri har lært nåt av mora si. I stedet havna æ med Andrea, Martha og Nanthini. Kunne vært myyyye verre med andre ord. Lite visste æ kor gla æ skulle bli i spesielt Andrea og kor fantastisk mye vi har til felles, og selv om vi ikke gjorde så mye sprell, va alle de timan vi tilbragte sammen i kjøkkenet helt herlige timer, som æ aldri vil få tilbake. 

Satser på at vi glir rett tilbake i "te-på-kjøkkenet-modus"!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits