iPod nano

iPod nano e noe dritt.

Ok. det her innlegget e KUN for spesielt interessert. Men æ føler bare æ må få ut min frustrasjon, mest for Lisbeth sin skyld. Stakkars Lisbeth, sitter i sofaen min og mumler spakt: "den e jo sikkert bra, viss man følger reglan og sånt. Men æ syns jo det kunne stå et sånt warning-sign på den kanskje....".
"Men hadde den ikke nå bruksanvisning?" spør smarte Yngvild. Lisbeth drar på det...." Jooo...men....". Aha.

Ok, first things first. Lisbeth kommer til mæ for å overføre musikk til den nye iPoden ho har kjøpt for 2000 penger. Ho skal jo til Vietnam må vite, og trenger musikk! Men Lisbeth har ødelagt PC'n sin hjemme og dermed skal ho bruke min. Rettere sagt pappa sin. Ok, vi setter igang. Laster ned iTunes-programmet som liksom skal være til hjelp for å overføre musikk. Dum som vi e ripper vi all musikken først i windows media player, for dermed å overføre den til spillern. Det tok jo et århundre. Det va den tregeste overføringa æ noen gang har sett!! det tok jo nesten 2 minutter å overføre en sang til spillern jo! Nei, takke mæ til min creative mp3spiller, den går kjempefort. Neste sjokk; har du først brukt spillern på en PC e den for alltid "gift" med den PC'n, og du kan IKKE bruke den på noen andre PC'er i framtiden. For ka skjer da? Jo, all musikken på spillern blir sletta. Det betyr at du ikke kan komme til vennen din Yngvild, se på musikken på PC'n hennes og si: Oi, kan æ få noen sanga fra dæ over på spillern min? Nei. det går ikke.
En annen morsom kuriositet; sletter du musikk du en gang har overført på spillern fra PC'n din, tror iPod'n at det e en helt anna PC du bruker, og dermed slettes musikken igjen....
Sist men ikke minst: den kan bare laddes VIA den PC'n du har "parra" spillern med. Dvs. at Lisbeth i teorien BARE kan ladde spillern via min fars PC, som av flere grunner blir upraktisk mens ho oppholder sæ i Vietnam.

Lisbeth: "Jammen....iPod e best for den støtter musikkindustrien". Javel. Æ liker mp3spillern min likevel æ.

iPod

2 kommentarer

iPod 4ever

14.01.2007 kl.13:43

MakAn til feilsitering! Yngvild, Yngvild, Yngvild. Det va nu vel ikke deeet sa? eller va det? neih. Kan da ikke stemme. Ihvertfall e det ikke n stakkars Lisbeth, frr himmalens navn, man fikk da gulrotkake! og LiTt musikk inn p Poden ogs :) hva har man klage over?...jag vil takka liiiiiveet... osv. :D

The allmighty entertain-Yngvild-squad (som slett ikke leEker klubb, neida)

15.01.2007 kl.16:26

iiiiiiiiiiskonsert! P torsdag! Bli med? Ja? Ja?

Skriv en ny kommentar

hits