I made this

Om noen uker skal æ bli tante igjen! Gleder mæ masse. Siden forrige tantebarn har jo tanta lært sæ at man kan alle strikke hvis man bare får hjelp til å forstå ka oppskriftan betyr + har tunga rett i munnen. Siden æ lærte det her, har æ begynt å strikke til det ufødte barnet. Ble så imponert over egne evner, at æ ikke klarte å holde produksjonen hemmelig for mora. Det første æ måtte vise fram, va et teppe æ holdt på med i noen måneder. Bilde ikke tilgjengelig men det så SÅNN ut:Bildet og oppskrifta e lånt HERFRA. Mitt teppe fikk litt mer HIPPE farger, if I can say so myself. :-)

Teppe ble trukket fram i jula, da MÅTTE bare barnets mor få se det...

Det neste prosjektet starta æ på i desember (ifjor). Det ble ferdig forrige uke, og kan sees øverst i innlegget, med verdens søteste modell som velger å være anonym. Det her produktet måtte æ bare vise frem på fredag. Nu har æ ikke mange flere hemmeligheter på lager, og må derfor produsere NYE barselsgaver....

MEN æ e så stolt av mæ sjøl :-) Janteloven, go home. Æ e FLINK!

4 kommentarer

Elle-Márge

28.02.2011 kl.07:35

Æ e helt enig med dæ, du e skikkelig flink =D E ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen med strikkepinner og garn i alle himmelretninger!

unn

28.02.2011 kl.09:36

ja, det e du!! Blei kjempebra!

ingrid sofie

01.03.2011 kl.16:50

Så flink du er! Det teppet er skikkelig fint :D

Jeg var også flink strikketante denne ganger og hadde et helt fint rosalilla hentesett klart til den lille jenta som plutselig var en gutt. Mm. Grått ser fryktelig lurt ut.

Vero

03.03.2011 kl.09:37

Du e superflink! Bra jobba!

Skriv en ny kommentar

hits