Kikker, jeg?

Yngvild har sett seg fryktelig lei på et visst TV-konsept. Nemlig: La oss alle se på hva kjendisene gjør-konseptet.

Jeg nevner i fleng: 71 grader Nord Kjendis, Skal vi danse, Landskampen, Hvem kan slå Lasse og Kjus, 4-stjerners middag. Sistnevnte er egentlig det aller verste jeg ser. En haug med kjendiser sitter rundt et bord og drikker seg full i beste sendetid, og serverer floskler etter floskler og ler av teite vitser sammen, og blir bare såååå gode venner altsååå!

Før 4-stjerners middag, var det Klokka 8 hos meg. Det konseptet gikk ut på 4 vanlige mennesker som møttes rundt 4 middagsbord. Det var saker, det. Mye morsommere å "kikke" på vanlige folk som deg og meg, enn for tusende gang å se og høre om kjendiser vi kjenner så godt til fra før! Det er mye morsommere å se på Wipeout, der vanlige gale mennesker dummer seg ut på TV mens 2 av Raske Menn kommenterer showet i den frekkeste tonen hørt på TV så langt. For ikke å snakke om 71 grader nord, der Levangers lokale kjendis kom på 2. plass! Mye morsommere å se ekte mennesker ha ekte intriger og allianser, enn å se noen superhyggelige kjendiser koooose seg på tur sammen!

Det eneste kjendis-reality-konseptet som får innpass hos meg, er selvfølgelig Camp Senkveld med Thomas og Harald! Det er så komisk og underholdende og noen ganger pute-foran-øynene-krevende, at det går rett hjem her i huset. Til dere kjendis-reality-diggere: Glem kjendisene!! Som om de ikke har nok oppmerksomhet fra før, og uansett, de er helt vanlige mennesker, som deg og meg. At de klør seg i rompa i beste sendetid, forandrer ikke akkurat verden!

Hjertelig hilsen Yngvild som skal benke seg foran TV'n og se på helt uekte personer i Wisteria Lane!

 

3 kommentarer

Guro

15.02.2011 kl.23:07

Men...bokmål???

Vero

15.02.2011 kl.23:13

Bokmål?! Tænkt æ å ja. E forøvrig enig me dæ i forhold te innlegget :)

Yngvild

16.02.2011 kl.22:34

bokmål ja, æ så det der. vet ikke helt ka som skjedde...

Skriv en ny kommentar

hits