På'n igjen

Nytt år, nye muligheter!

Så bor æ da på Levanger, jobber hver dag 9-4, eller noen ganger 06.30-14 da, men en helt vanlig hverdagslig jobb. Bor i en vanlig leillighet, har en mann og vi kommer hjem hver dag etter jobb og sitter foran pc'n eller TV'n og gjør ikke så mye revolusjonerende. Dessverre. Kanskje man burde gjøre nokka revolusjonerende? Når man fortsatt e ung og barnløs liksom? Kanskje hvis man får barn, har man ikke så dårlig samvittighet for å ikke gjøre så mye spennende? For har man barn, e barnan det viktigste, og sånn e det bare. Vi har ikke barn. Kaster vi bort livet foran PC'n? Ja, såklart.Kommer æ til å sitte på gamlehjemmet om 50 år og angre? På mulighetan æ ikke greip og tingan æ ikke gjor en tirsdags ettermiddag tidlig i januar 2011? Selvsagt sitter æ ikke på gamlehjemmet for barna mine e jo oppdratt av en afrikaner, og afrikanera sender da ikke de gamle på gamlehjem!

Æ leste gjennom bloggen min anno 2010, og selv om man tenker at man har da ikke gjort nå spesielt det her året, så dukker de spesielle dagan heldigvis opp i bloggen! Æ har vært lite aktiv på bloggen i år, men når det skjer nåt, blir det notert og lagret for evigheten...

Forresten, tenk om vi bare lar bloggan stå for alltid. Tenk kor artig for oss idag dersom vi kunne gå tilbake og lese våre foreldres blogger fra da dem va ung? Våre barn kommer til å ha en helt anna tilgang til vår fortid enn vi har til våre foreldres. Nu må man spørre om alt man vil vite. Mine barn kan bare lese bloggen, å lese mine tanker og følelser og frustrasjoner fra da æ va 27. Hvis æ ikke sletter bloggen den dagen dem knekker lesekoden da!

Poenget med det her innlegget va... høydepunkter fra 2010!

Januar og februar gikk stilt forbi i -25 grader...

Gjengtreff i Oslo i mars! I år venter tur til København med samme supre gjeng!

Eddy sin bursdag 1. april! Surprise!!

Kolvoreid-roadtrip 1.mai-helga med de beste jentan! Mot våres vilje ser det ut til å bli en NY tur, i og med at "noen" flytter tilbake dit snart... Snufs.

I mai va Eddy og æ på familierundtur sørpå, der vi traff mange av mine forsåvidt få slektninger i Oslo og omegn, men av en eller anna grunn ble det ingen blogginnlegg om det..snodig, men VELDIG trivelig tur!

I juni fikk vi oss SOFA! Endelig voksen!

I juli feira vi bryllupsdagen med å kjøpe speilreflekskamera til mæ! ♥

I august va æ både i Tyskland hos min kjære Laura, og hjemme i herlige Finnmark, men det ble lite blogginnlegg om det...

September kom og Eddy og æ har kjent hverandre i "half a decade"! Kor blei tida av?

Oktober blir vanskelig... Blir det traktorkaka eller at vi ENDELIG flytta ut fra kottet?

I november fikk min kjære venninne endelig en nydelig liten SØNN

Desember! JUL! Jul på Levanger, jul i "eget" hus, mamma og pappa på overnatting (stolt!), laaang og deilig juleferie med familien! Godt!

2011 ser ut til å bli et år med mange høydepunkter så langt og forhåpentligvis mange blogginnlegg!

I mars blir det København-tur og nytt tantebarn! I april blir det kanskje besøk fra min tyske venn. I sommer har vi tenkt oss til Ghana. Og kem vet ka høsten bringer?

Først og fremst gleder vi oss til helga, innflyttningsfest og besøk fra Selveste SPANIA!

 

Én kommentar

Sissel

12.01.2011 kl.21:55

Aill daga med dæ e jo spesiell, og ettersom jeg er så heldig å jobbe sammen med deg har jeg mange spesielle dage..

Kunne jo brukt noen av tirsdagene på å komme til Røstadlia da :-) veldig fornuftig og koselig villa det vært.

Stor klem fra Sissel

Skriv en ny kommentar

hits