so this is Christmas

Sitter på gulvet foran peisen med NRK på tvn og hvitvin i glasset, og venter på at min kjære ska komme hjem så vi kan pakke til jul på Okkenhaug, og spise litt stekt kylling hvis vi rekker det.

Lille Julaften fikk æ fri fra jobb, og gla va æ for det. En del katastrofer skjedde likevel, men ka kan man gjøre? Må bare prøve å nyte jula uansett. En ny æra, jul andre steder enn hjemme. Hvis æ ser for mæ jul, ser æ bare huset vårs i Rypeveien 2, og det har vi jo ikke lenger uansett. Jula hadde vært annerledes selv om vi hadde reist hjem. Så æ trur jula på Levanger blir fin. Men annerledes. Det e julefint og koselig i leilligheten. Eddy hadde overraskende kjøpt et juletre her om dagen! Utrolig koselig, så nu har vi et lite juletre med fine hjerter og røde kuler på. Lys derimot, har vi ikke, siden vi kjøpte lys på Europris i går, og dem virka ikke lenger idag. Får prøve å bytte... Det lukter svibler, røkelse og juletre. I morra venter ribbe, pakker og midnattsmesse i St. Torfinn's katolske kirke.

****Der kom Eddy hjem, med julelys fra kirka som vi kunne henge på treet, og livet e atter fullkomment i Gamle Kongeveg. Om noen timer drar vi til skogs, tilbake første juledag for å kose oss heeeeelt til 3. januar! Elsker juleferie!

GOD JUL TIL ALLE!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits