Gressenkeliv

På torsdag kveld dro Eddy til Bergen for å besøke en kompis.

Torsdags kveld og natt lå æ i senga og skalv mens æ hørte på "spøkelsan" på loftet, og så for mæ ulike scenarioer med spøkelser involvert.. En liten jente stående i gangen? Alle skuffer og skap på kjøkkenet åpna midt på natta? Alt som tenkes kan, flimret over hjernebarken min. Soving, tja. Heldig for mæ skulle æ opp 5.45, så natta ble ikke så lang...

Slepte mæ avgårde til jobb i halvsøvne på fredag. Endelig ble klokka 14 og min herlige helg i ensomhet kunne begynne. Dødstrøtt som æ va, lå æ som et slakt på sofaen hele kvelden. Spøkelsan va der da å, men æ va heldigvis så trøtt at da æ kasta inn åran og la mæ 22.30, sovna æ og sov i 11 timer... Lørdagen va lys og hvit og fin og ikke så veldig kald. De siste dagan har det lava ned med snø her, og æ innså at vil æ ha besøk, må æ faktisk måkke snø. Æsj.

Guro skulle komme på besøk på kvelden, og æ måtte hvertfall måkke vei så ho kom frem med rullestolen. Men vi har da ingen spade. Planen om å tilbringe hele lørdagen hjemme og ikke besøke noen slags form for butikk ble lagt bort, og æ la i vei i snertne trimklær mot Europris og Jysk. På Europris ble det spade, grovsalt og røde lys. På Jysk ble det innleggsputer for nu skal nemlig Yngvild sy putetrekk til pynteputer i sofan. Ja. Hadde gjort sæ med en symaskin.

Æ slepte med mæ spaden hjem, og måkka. Måkka og måkka. Svetten rant men snøen ble borte og innkjørselen ble upåklagelig. Nesten.

Klokka nærma sæ 19 og da kom min kjære venninne Unn med ingredienser til tapas. Nam nam. Vi lagde:

Saltbakte poteter

Dadler i bacon

Kjøttboller

Aioli

Focaccia

Guro kom med sin legendariske guacamole, og Øyfrid kom med...et interiørblad? Vi drakk vin, skravla og STORKOSA oss! Elsker leilligheten.... :-)


Trivelig med liv på kjøkkenet!


Mitt nye retro-interiør, takk mamma og Fretex! Love it.Nammis.

Unn overnatta, dermed ingen spøkelsesfrykt i natt og idag hadde vi juleverksted. Meget hyggelig. Leilligheten, nybordet og stolan e virkelig innvia i løpet av gressenke-helga mi. Men nu syns æ Eddy kan komme hjem igjen og passe på mæ i natt!

Ha en strålende uke!

 

Én kommentar

nnu

13.12.2010 kl.00:25

Kjempekoseli helg! Og tusen takk for å gi meg mestringsfølelse på juleverksted! E så fornøyd :D Gla i deg snuppa:)

Skriv en ny kommentar

hits