I drømmeland

Nu skal æ av en eller anna grunn dele med dokker min drøm fra inatt. Det e mye graviditets- og fødselssnakk på jobb for tida. 2 gravide som e gått ut i permisjon, en av dem har fått en liten gutt. Det snakkes om fødsel, barn, foreldrerollen osv. Og det snakkes om at æ har fødenekt i og med at så mange har blitt gravide og går ut i perm. på jobb, og æ e vel den neste mest sannsynlige til å formere mæ av de ansatte.

Derav drømmen. Æ fikk en baby. Fødselen gikk som en drøm. Ungen va stoooor og kunne gå og springe. Alle sa det va praktisk at HAN kunne gå allerede, da slapp æ jo å bære han og sånt. Han va lysebrun med svarte krølla. Søt. Men litt i største laget, hadde jo ønska mæ en liten søt baby. Det her va mer som en ettåring. (kan det ha nå med at æ omgir mæ med 12 ettåringa til daglig?). Jaja, stolt va æ uansett, tok bilder med telefonen og sendte til MAMMA, søster, venninner. Fikk ingen reaksjoner. Ingen brydde sæ. Ikke engang mamma ga lyd fra sæ!!! Eddy va heller ikke spesielt interessert i sin lille sønn, han va mer opptatt av å komme sæ på jobb.

Jaja, tenkte den nybakte mora. Det her va jo stas...

:-)

3 kommentarer

Øyfrid

25.11.2010 kl.10:21

Mamma va nok mest opptatt av sitt favorittbarnebarn i Okkenhaug ;-)

Vero

25.11.2010 kl.18:41

Hihi, får håp det kjæm en helt vanlig baby en gang i framtida i stedet ;) Du ska i allefall vær gla det kom en unge ut av dæ, ei venninne drømt te stadighet at hu født flerhoda monster å nånn gang fødd a fiska...uwæææ.

Øyfrid

25.11.2010 kl.21:50

Når man e gravid drømmer man at man føder stadig vekk. En gang drømte æ også at ultralydundersøkelsen gikk ut på å ta ungen fysisk ut av magen og se på den, og putte den inn igjen.... Litt makabert kanskje.

Skriv en ny kommentar

hits