En helg i mitt ekstremt spennende liv

I helga har vi vært travle sjeler. Til oss å være, vel og merke.

På fredag tilbrakte vi hele kvelden med å vente på huseiern som skulle komme og skrive kontrakt. Han kom aldri. Surprise. Vi har bodd her en måned og vi har hverken fått kontrakt eller betalt husleie. Travel trønder dette nemlig.

Siden han ikke kom, tok mor i huset fram julekortene og produserte litt flere telys-kort. Eddy ønsker sæ mange til jobben. Og han må jo få dem gratis, så han ble tvunget til å gjøre litt småarbeid på kortan, målte opp linjer og sånt (som e det verste æ vet, ergo lager æ sjeldent vakre nydelige kort, fordi æ syns det e så kjedelig å måtte være så nøye...).

Så kom den fine flotte lørdagen med "bare" 6 minus og sol og friiiiii. Til min gledelige overraskelse takka Eddy ja til å bli med på bytur. Mål for turen: Nuppefjerner, spisestuestoler, håndstøvsuger (Eddy sitt største ønske...), og dessert til middagsgjestene vi venta på søndag. Det ble full klaff, vi fant fine gamle stoler på Brukt'n som vi skal male... Ja vi har fått blod på tann når det gjelder oppussing av gamle møbler.

Bordet som e under oppussing og mangler stoler.Så fint det blir!

Moro nemlig! Problemet va bare at det va litt vanskelig å ta med sæ 6 stola til fots, så nu har vi til tirsdag å hente stolan, ellers blir dem solgt til noen andre... Bil anyone? :-) På Europris og JYSK ble det jammen liftgardin og nye glass, i omvendt rekkefølge. Shopping-helg med andre ord...

Etter byturen flytta lille Gaute inn hos tante og onkel. Han skulle nemlig overnatte borte for første gang, og vi fikk æren! Det va jo det enkleste i verden å være foreldre for et døgn. Gullgutten e jo verdens blideste gutt, og hørte ikke et knyst fra han hele kvelden (i negativ retning, kjeften går jo i ett ellers). Vi spiste middag, bakte boller og så barne-TV og så ble det kvelden. Tante leste i boka, og sang nattasanger. Vel, Gaute ønska helst å høre "Med krøllet hale, og nesevis", og det fikk han selvsagt. Tante lista sæ deretter ut av rommet og satt musestille i stua rett utfor rommet og venta på hylet. Det kom aldri. Gaute sov. Og sov og sov og sov. Æ hadde blitt grundig advart. "Han står som regel opp i 6-tida. I går sov han til ti på 7, så kanskje dokker e heldig!". Hjelp, tenkte tante og la sæ i rett tid. Det kom noen knyst i løpet av natta, og han satt sæ opp en gang i søvne. Fra halv6 og utover lå tanta våken og venta på at Gaute skulle si det va morran. Han gjorde aldri det.. Klokka 9 ba æ Eddy vekke han. KLOKKA 9!! Snakk om supertante!


Vi tok en liten tur til Alma da Gaute fant ut at han skulle akkurat det, nemlig "besøøøte ALMAAA". Ho va ganske kjærlig og Gaute fikk mange kyss, om enn litt motvillig!

Det eneste problemet va jo at supertante ikke hadde sovet like lenge som Gaute-gullet. Så ho va like trøtt i mårrest, mens ungen for rundt som en virvelvind i stua og skulle lage rundballer av plastelina. Man e ikke odelsgutt for ingenting, veintle. I 13-tida kom den fornøyde mora og tok med sæ gullungen hjem og bestilte samtidig ny overnatting om 2 uker.. Nu har dem fått blod på tann..hjelp!

Etter noen timers rydding og maling av bord, kom min trivelige kollega med sin trivelige mann på peanøttsuppemiddag, som alltid en suksess! Neste helg blir det julebord og julebord-restituering... Gleder mæ!

Men først, en uke med mine 12 små gullunger....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits