I det kreative hjørnet

Ja, æ vet det går hundre år mellom hvert innlegg, og æ derfor ikke fortjener lesere. Men æ lever fortsatt i troa om at noen leser bloggen min, og skriver helt plutselig. Vi har jo fått et stort, fint hjem. Fått og fått, vi låner, men det e et skritt i riktig retning tror æ. Vi har iallefall soverom. Vi har gjesterom. Vi har et kjøkken adskilt fra resten av huset. Og på kjøkkenet e det plass til alt vi har. Det va ikke poenget. Her i huset e det mulighet til å gjøre det fint. Det e plass til møbler, ting, pynt... Etter inspirasjon fra Guro skal vi male opp et gammelt bord vi har fått (låne??) av Øyfrid og Arnulv. Mer om det i et senere innlegg får man håpe!

Over til .... telysholdere. På jobb spiser barna ganske mange sånne her:

Det blir etterhvert veldig mange tomme barnemat-glass. What to do with them?

Søte telysholdere. Syns iallefal æ. Syns æ va kreativ!Og her e nokka anna lurt man kan gjøre med telys!

Jepp, æ har begynt med julekortan. Seint ute, spør du mæ. God jul!

Lørdagskvelden skal brukes til å lage flere telyskort og hvile magen etter RIBBEmiddag med stekt ris. Prøvde å gjenta suksessen fra i fjor. Svoren ble sprø, men husmora ble ikke like fornøyd som sist.

Det her ble et skryteinnlegg. Godt æ ikke e hardt angrepet av Janteloven! I morra blir det bursdag til lille store Alma Fafaly, og æ har planer om å ha den kuleste gaven. Æ tok nemlig Alma med på lekebutikken forrige lørdag for å finne ut ka ho ønska sæ. Ho falt pladask for sauen Timmy fra Timmy-Tid (barne-TV), og gjett kem som har den fint innpakka i rosa papir??

Én kommentar

nnu

14.11.2010 kl.21:27

oi, sinnsykt fancy! De går an å send i posten ja? Eg vil bestill nån sånne, hvert fall to!

Skriv en ny kommentar

hits