Traktorkake og skuvseng

Så lille Gaute-gutten fyller 2 år i morra. Det blei behørig feira i dag. Tante ble spurt om å bake en kake. Ja, det kan æ vel, og slengte i hop en langpanne. Eller 2.

Først va den sånn. Men vips, flere kilo melis, smør og konditorfarge seinere (stakkars mannen løp i skytteltrafikk en sein lørdagskveld til alskens matbutikker):

Til opplysning: Marshmallows'an skal forestille rundballer, en av Gautes favoritting i verden.

Godt ja.

Nu e kjøkkenmaskina og bakeutstyr pakka ned, og det gjenstår en haug andre ting, som vi forhåpentligvis får i kasser og poser i løpet av uka. Snakka med huseier ikveld som spurte om vi ikke ville ha en "skuvseng". Urutinert interiørdame som æ e, sa æ at vi hadde seng, og trengte den sikkert ikke. Så tenkte æ: Skuvseng...? Ekke det sånn fin, gammel seng som kan stå i stua som en slags...sitte/ligge/koseplass? Som hadde passa perfekt inne på det rommet som ska bli kontor/hobbyrom/gjesterom/rom-der-eddy-kan-sitte-når-æ-ser-på-jenteTV-rom (og der æ kan sitte når det e fotball). Vi må jo ha nåt å sitte på der som e behagelig, samtidig som vi må ha en soveplass der. Skuvseng e jo begge deler, bare se korsn man kan gjøre det på den her bloggen!

Fint ja?

Må vel be om å få den av huseier likevel...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits