Shopping

I dag har vi vært veldig voksen og gått til anskaffelse av følgende:

 og:Wow.

Det skal bli godt å legge sæ i en Svane Classic, i motsetning til det vi ligger på nu; En Sultanmadrass fra IKEA plassert oppå sovesofaen Brooklyn fra JYSK. Hurrahurrahurra!

Hvitevarer fins ikke i leilligheten vi skal flytte til, så foreløpig har vi en vaskemaskin. Kjøleskap skal æ få gratis fra jobb, og en ovn kunne huseier sette inn. Eddy mener vi må ha oppvaskmaskin, æ visste ikke at vi trengte det. Oppvasken e jo som regel tatt når æ kommer hjem fra jobb! Hehe. Kan vel vurdere det muligens kanskje....

Har æ forresten sagt at vi ENDELIG har funnet en leillighet på et sted vi liker, til en pris vi liker, med en størrelse vi liker!? Flytter neste helg, gruer mæ til flytting, gleder mæ til å ha stue, soverom, stort kjøkken (med DØR) og ..... wait for it... ENDA et rom!! Mirakel!

Bilder kommer.. Hurra. Og der e en vedovn. Æ bare sir det. Vintern kan bare komme, æ krysser fingrer og tær for at vi slipper frosne og sprukne vinduer i år og istapper i taket på badet!

I morgen blir det bursdagsfeiring av lillegutten som blir 2 år på mandag, og æ har tilbrakt omtrent hele lørdagskvelden med å bake en kake til han.... Grunnen til evighetsprosjektet vil bli avslørt senere...

 

GOD NATT!!

ps. Bildene er lånt fra www.ekornes.com og Elkjop.no

2 kommentarer

Vero

10.10.2010 kl.13:16

Velkommen i de voksnes rekker ;)

Silje

10.10.2010 kl.14:13

ååå :)) kor bra, Yngvild :=)) gratulerer såå masse :) gleder mæ t å se bilda :))))))

Skriv en ny kommentar

hits