Interiørdekorasjonsprosjekt!

Hurra! Æ e hjemme. Selv om hjemme e blitt nokka nytt. Mamma og pappa solgte barndomshjemmet i april, flytta til mamma sitt barndomshjem, på idylliske Ekkerøy utenfor Vadsø. Det e dermed ikke et helt nytt sted der æ ikke føler mæ hjemme. Huset til bestemor va mitt andre hjem da æ vokste opp. Men jammen va det rart å svinge til venstre og ikke til høyre da vi kjørte ut fra flyplassen i går!

Det e mye å si om Ekkerøy for de som ikke kjenner til det, men det får bli en anna gang. Før va Ekkerøy omtrent urørt siden bestemor døde, dvs. inne i huset hennes. Gamle møbler, gamle bilder på veggan osv. Når mamma og pappa nu har flytta hit, måtte nødvendigvis en del av tingan demmes også ut HIT, og gamle ting måtte vike for nye, mens andre gamle ting lever i skjønn forening med det nye... Hmm. Ser ikke så verst ut, selv om æ foretrekker alt det gamle framfor det nye! På loftet e to soverom, med skråtak, gammel tapet og innredning. Vel, det rommet æ sitter på nu, e fullt av møbla fra Vadsø og ting fra Vadsø og PC, printer osv osv.

Det andre soverommet sover æ på, og det skal bli mitt oppussingsprosjekt mens æ e her. Derfor tenkte æ dokker kunne få en kikk på korsn det ser ut NU og se om æ har klart å forbedre det! :-) Huset e fullt av gamle skatter fra gamle tider, og æ skjønner ikke koffor vi da skal fylle rommet med nyere ting som ikke passer inn! Nei, nu skal det bli gammel, nostalgisk stil in the master bedroom..! jippi.
Sånn ser det ut nu. Med alt rotet mitt....

Ok, de her bildan sa ikke stort, men det tar evigheter å laste opp, og æ får ikke til å laste opp de beste bildan. Det blir finere bilder når prosjektet mitt e ferdig...

Ønsker meg mitt eget lille, gamle hus...

2 kommentarer

Vero

10.08.2010 kl.16:29

Lykke te! Det bli nok bra :) Å så kan du jo utvikle dine garnferdigheta me å hekle et teppe me bestemor/oldermorsruta, det bli nok å pass godt på det nye rommet :)

Vero

16.08.2010 kl.14:50

Vente i spenning på resultatet...

Skriv en ny kommentar

hits