Veldig spesielt

Yngvild e i Oslo og snuser på storbylivet. Kor kommer alle folkan fra? Det e folk foran, bak og ved siden av dæ hele tia. Merkelig. Liker storbyen, alt den har å tilby, at man kan gjøre masse forskjellige ting på en kjedelig søndag osv. Men, æ kjenner æ setter pris på plassen vi har i Levanger også. At man ikke alltid e omringa av folk, at du ikke alltid må stå i kø eller føle trengselen på t-banen eller kjøpesenteret. Men i Levanger e det også stille, ikke et menneske å se, og alt e stengt på en søndag. Alt har sine fordeler og ulemper. I går va det søndag men æ og Guro kunne likevel gjøre masse ting! Vi vandra rundt på bruktmarked på Grünerløkka. Kjøpte oss mat på en innvandrerbutikk (kaller vi det det?) som vi satt på et gatehjørne og spiste, vi kjøpte is på 7-11, gikk på etiopisk restaurant og spiste middag, kjøpte en gave til Eddy på en anna, åpen innvandrerbutikk, kjøpte kaffe på kafe og deretter gikk på kino. Som skal lede til det veldig spesielle i tittelen på det her blogginnlegget:Vi va som sagt på kino og så Splice. En ny film, om genspleising. Som dem sier i traileren, "nothing can prepare you for this". Og det e så sant som det kan bli sagt. Weird, weird, weird!!

Reaksjonan på enkelte scener i filmen i kinosalen, va inten mindre enn komiske. "Ånei, ikke gjør det!! Å herregud, ka i h....?" Han som satt ved siden av Guro holdt sæ for øyan, ikke fordi det va skummelt. Men WEIRD. AKWARD. Kan ikke komme på de beste ordan på norsk. Det va bare rart, veldig spesielt, og svært overraskende!
Men det va ikke en dårlig film, bare....spesiell. Gå og se den. Og bli overraska!

I morra går turen til Tyskland! Laura skal vente på mæ på en togstasjon i Potsdam. Æ lander på en flyplass i Berlin. Hjelp. Kan bilettautomatan snakke engelsk i Tyskland?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits