I need holiday

Og det e akkurat det æ har NU. Siste dag på jobb idag. Nu venter 21 feriedager som skal fylles med fornuftige ferieting, håper æ. Kanskje æ kan lese en bok, strikke et plagg, sole mæ?
Æ skal iallefall nyte friheten. Sommerbarnehage va en viss utfordring. Man skulle tro at færre barn i barnehagen e avslapning. Det e det ikke. Ongan merker at voksne e i feriemodus, reglene blir litt slakkere, og ongan litt villere. Det har vært noen av de mest hektiske ukan æ har hadd siden æ begynte i barnehagen, så nu passa det veldig, veldig godt med ferie!!

Når æ begynner på jobb igjen, skal æ over på en anna avdeling. Fram til nu har æ jobba på avd med onga fra 3-6 år. Nu havner æ på småbarn, med 12 unga født i 2009. Tjoho!! Æ trur vi fire som skal jobbe der får NOK å henge fingran i. Må begynne å trene armer og rygg i sommer...

Men først - FERIE! Skal iallefall (forhåpentligvis kanskje) i banken og høre om lån til kjøp av leillighet, Namsskogan med beste tantegutten?, Spelet om Heilag Olav?, slappe av og... pakke. 30. juli går turen til Oslo, til jentehelg med Guro H! Det blir kooooos. Sol, shopping og sjampanje?? :D gleder mæ. Fra Oslo går ferden til Berlin, der Laura henter mæ på flyplassen og tar mæ med der ho ønsker, vet ikke helt om vi skal være hos foreldran i Potsdam, hos ho i Jena, eller roadtrip til Cracow! Kan bli en spennende tur! Æ e strålende fornøyd med at æ klarer å overholde pakten vårs om å møtes hvert år. I fjor va ho forlover i bryllupet mitt. Neste år e det hennes tur igjen til å møte mæ. Fin plan.

Etter Tyskland e det tilbake til Oslo, en natt, for så å reise videre heim til mor, og en uke i Vadsø/Ekkerøy under Varangerfestivalen! Det blir stas! Gleder mæ til å våkne opp på idylliske Ekkerøy i strålende solskinn (haha), og tusle en morgentur langs stranda før æ sykler inn til byen i lette sommerklær (dobbelt-haha). Har vel mer troa på super-tåke gjennom nøkkelhullan og allværsjakke, men det e jo lov å håpe!

2 kommentarer

marthe

23.07.2010 kl.19:18

god dag :D kjempe fin blogg du har :) første gang jeg titter innom nå men helt sikkert ikke den siste;)

btw, jeg har ett spørsmål nederst i mitt nyeste inlegg. vis du kunne svart på det spørsmålet i kommentarfeltet mitt ville jeg blitt utrolig glad og satt kjempe stor pris på det :-) uansett.. ha en kjempe fin dag vidre :)

Helena Westergren

23.07.2010 kl.19:29

så fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits