verdens verste bloggoppdaterer oppdaterer bloggen sin

Jepp, Guro, nu har du gitt mæ blod på tann! Nu skal æ prøve å blogge mer enn dæ. Det kommer til å vare i ca. 24 timer...

Tovede tøfler til hele familien!
I går ble æ ferdig med et prosjekt æ fikk i bursdagsgave. Min snille venninne Vero spurte ka æ ønska mæ til bursdagen min. En av tingan va strikketøy. Må innrømme æ angra litt da æ fikk det her bursdagskortet:

          Iiiik. Sjekk den oppskrifta da! Skjønte ikke halvparten av språket. "Begynn med å strikke vrang på vrangen"??
Heldigvis hjalp Sissel mæ igang, og fikk hjelp underveis av folk på jobb med strikkekunskaper utover det æ sitter på, hvilket før det her prosjektet starta, besto av å strikke rett...rett fram...lange, lange skjerf.

Nu, derimot, kan æ strikke rett og vrang, strikke med rundpinner, og med 5 pinner samtidig!! Æ e IKKE god til det, men æ vet iallefall korsn man gjør.

Dum som æ va, starta æ selvsagt på damestørrelsen på tøflan. Skulle selvsagt laga den minste, det hadde jo gått mye fortere! Men, æ må jo lage nokka til mæ sjøl...

Gaven, nesten i sin helhet.

Utrolig nok har æ ingen bilder av at æ faktisk strikker. Men har mange vitner som kan bekrefte at æ har gjort det meste sjøl.

Her e resultatet foreløpig!! (Det her blir nok en føljetong..).

Skal den se sånn ut, Vero?

Trur æ har skjønt ka som menes med å sy den sammen bak hælen.

Deretter skal den toves, en kunst æ heller ikke mestrer. Men det går vel bra!
Det her blir jo flotte greier! Gleder mæ til vintern allerede!

Men, æ må vel helst ha 2...? Det betyr en ny runde med pinnene.

Det e bare å hive sæ rundt. Skal bli flink til å strikke, så æ kan strikke ting til nevø, barn, barnebarn osv.! :-)

En praktisk kreativ hobby man kan ha med overalt! Men det anbefales å jobbe sammen med folk som kan strikke, så dem kan hjelpe dæ når du står fast (hvilket i mitt tilfelle e ganske ofte).Sånn va utsikten til mæ og Eddy da vi hadde piknik i ettermiddag! Nedenfor kjøpesenteret på Levanger e det et fiiint område med masse grønn plen, og en steinstrand. Vi tok med pledd, radio og kjøpte BigBite til middagsmat. Herlig å ha vær til å gjøre sånne ting!

I barnehagen i det siste har det vært fint vær og lite barn. Mye tid til det meste, og mye utelek, derav solbrent Yngvild med fiiint t-skjorte skille i nakken.. Yey. Når æ kommer hjem fra jobb, e sola nemlig borte fra verandaen, så får ikke jobba så mye med andre deler av kroppen når det gjelder brunfarge. Satser på sol i helga!


Æ har litt å gå på når det gjelder farge...4 kommentarer

Elle-Márge

10.07.2010 kl.06:34

Æ får hjep av YouTube av og til, hehehe. Trødde inn "Strikking" og de har instruksjonsvideoer for et x antall masker =) Noen av de på dansk og engelsk vel og merke, men funker godt når hjelp (mamma) bor så langt unna =p

unnpunn

10.07.2010 kl.16:36

Flinka! Skjønna at det bli syklubb når jeg kjem! Eller strikk og drikk, som Vero har, det høres bedre ut!

Yngvild

10.07.2010 kl.17:52

Åhh, strikk og drikk blir herlig!! :D gleder mæ!

Vero

12.07.2010 kl.23:22

Det der så da helt korrekt ut unge strikke-lærling ;) Snart e du en ræser!

Skriv en ny kommentar

hits