Et lite skritt for menneskeheten...

et stort skritt for Yngvild og Eddy! Vi e voksen. Nu har vi fådd sofa!! Senga fra IKEA varte ikke engang et år. Sånn går det når man kjøper billigste sort. Tynne finèrplater som skal holde Yngvild og Eddy oppe, dag som natt. For når man ikke har soverom, blir senga sofa om dagen. Den sittes og ligges i konstant. Og hvis den senga tilfeldigvis e en av IKEAs billigste dobbeltsenger, da knekker den plutselig en lørdagskveld da dokker hadde tenkt å kose dokker med film. For det va det vi gjorde, da senga knakk. Don't get any ideas...

For en gangs skyld tok æ en rask avgjørelse. VI SKAL KJØPE EN NY SENG! Nei, vent. Vi kjøper en sovesofa. Vi skal jo "snart" sikkert flytte herfra til en større leillighet og da trenger vi jo sofa uansett. Og så lenge vi bor her i lille kottet, e det mye bedre med en sofa, enn en seng, når man har besøk. Og æ e lei lei lei, av å leve i senga mi. Dagen lang. Og natta lang. Senga knakk på lørdag. På mandag kjøpte vi sovesofa på JYSK. Yngvild har aldri tatt en avgjørelse så raskt før..

Se så fint!
Eddy sin kompis, og hans kompis kom på besøk tidlig en søndags formiddag. Her ler dem sæ ihjel av alt det komiske som skjedde under bryllupet våres, 1 år siden neste søndag! I sofaen.

Andre tegn på at æ e blitt voksen e:
1. Fast jobb.
2. Medlem i fagforening.
3. FORSIKRING!
4. Planer om å kjøpe egen leillighet...

Gratulerer, mamma og pappa! Etter 27 år og en uke har barnet dokkers endelig blitt voksen.

Én kommentar

unnpunn

28.06.2010 kl.18:27

hi hi:)

Skriv en ny kommentar

hits