Give awaY virgin

Æ e ikke en veldig ivrig blogger, som skriver flere innlegg pr. dag, og har tusenvis av følgere. Det kan æ takke mæ sjøl for. Æ har blogga for mæ sjøl, for min egen del, for familie og venner på mine mange utenlandsturer. I det siste året har Guro spesielt introdusert mæ for en helt ny rase bloggere - interiørbloggerne! Dem har så mye fint. Så fine hus, så fine ting, så herlige gjenbruksideer, de pusser og maler og kjøper på loppemarked. Æ vil også ha det sånn. Drømmer om å innrede et hjem, med gamle ting som æ har fiksa opp og styla. Ha en gjennomført, men ikke nødvendigvis dyr og fancy stil. Men, heldigvis for lommeboka har vi fortsatt en så liten leillighet at æ ikke kan fylle den opp med nye møbler, ting og tang. Men, den dagen vi får større plass, skal æ gjøre virkelighet av mine planer. Æ liker ideen om å bruke gammelt istedet for å kjøpe nytt. Min afrikanske mann e kanskje ikke helt med på den tankegangen, der gammelt for dem betyr fattigdom, dårlig standard osv. Vanskelig å forklare at ting som ser gammelt ut, e ekslusivt her.

Æ har vært innom en del interiørblogger i løpet av året. Har lært om Green Gate, og sinkhus, og Ektorp sofa fra IKEA. Og masse anna. En blogg æ kom innom for ikke så lenge sia, e Bonka Rakka. En herlig blogg om en 4-barns mor som syr de nydeligste ting, puter og kjoler. Hun skriver fryktelig underholdende innlegg, komisk og herlig. (Oi, der ble det plutselig bokmål igjen). Æ vet ikke om ho kaller sæ interiørblogger, men det e iallefall via en sånn en æ kom innom Bonka Rakka. Tror æ. U-ANSETT! Ho har en såkalt Give-Away, som også e en veldig interiørbloggaktig ting å ha. Det e når bloggern gir bort en gave til en av leseran. Vinneren trekkes ut av alle som kommenterer på innlegget. Æ har prøvd mæ på en give away før. Ellers går æ bare forbi dem æ ser. Ka e sjansen liksom? Men NU ska æ jammen delta i Bonka Rakka sin. For ho ska gi bort en nyyyyyydelig pute ho har sydd, og æ VIL ha en sånn pute i den nye sofaen (!!!) vi har kjøpt. Hurra hurra hurra! Hvis noen andre har lyst på den überkule puta, delta i hennes give away HER.

Selvsagt burde æ ha et vakkert bilde fra leilligheten med den nye sofaen, men det har æ ikke, og gidder ikke ta et nu, for sofaen e full av manna, potetgull, øl, pc'er og fotballgalskap. Men, den fins på JYSK.no. Brooklyn heter den. For spesielt interesserte.

God helg! I morra blir det forhåpentligvis harrytur til Åre på mæ! Tjoho!

Én kommentar

Trine

26.06.2010 kl.01:06

Ingen kommentara her?! Det e det værste ... Da må æ legge igjen en. Takk for link. Og gi-borter e artige greier; Detta va helt nytt for mæ også, inntil for kun få mnd siden. Og trur du ikkje æ har vært heldig å vinne en gang, til og med!! Lykke til i min gi-bort :)

Skriv en ny kommentar

hits