Hot tips!

I mai smakte æ nå helt vidunderlig hos min kusine Kjersti. Vi fikk servert brownies, ja, TORO sin, den e best. Men ikke nok med det, den va fylt med sjokoladebiter og valnøtter. Men ikke nok med det!

Dem ble servert lekkert på et fat med en dæsj Creme Fraiche og en dæsj jordbærsaus. De tre tingan smakte rett og slett HIMMELSK i lag. Oppskrift sa du? (Såklart sa du ikke det..., men du får det nu likevel).

Gå ut døra. Ha med penger eller visakort. Kjøp: 1 pose Toro Brownies. 1 beger Creme Fraiche. 1 pose Frosne jordbær. 1 boks valnøtter, evt. andre nøtter. Litt kokesjokolade om du vil. Gå hjem. Sett ovnen på 175 grader.
Bland sammen poseinnholdet med et egg, 100 gram smelta smør og 1 desiliter vann. Æ tok utgangspunkt i at du hadde disse ingrediensene fra før. Hvis ikke, legg det til i handlelisten før du starter å gå ut døra. Ha oppi nøtter og sjokolade (den må du hakke i biter). Steik kaka i ovnen. Ha de frosne jordbæran i en blender, med litt vann og liiitt sukker kanskje, og bland det sammen til en saus. Ta ut kaka etter 30 min. Etter en stund, skjær opp biter, ha på et fat, legg en dæsj Creme Fraiche og en dæsj jordbærsaus på fatet. Server! NAM!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits