That's what you get for trying to surprise a control freak!

For dem som leste bloggen min i april, kunne dem se at æ arrangerte et nokså vellykket overraskelsesparty for min kjære mann, om æ må si det sjøl. Siden den gang har æ tenkt at han kom til å finne på et eller anna til min bursdag. For han virka ganske fornøyd, og imponert. (Nok selvskryt).

Da æ kunne fortelle han at jobbens sommer-personalfest va blitt lagt til bursdagen min, 18. juni, va Reaksjonen hannes slik: "Never.  You are not going!" Selvsagt følger æ ikke ordre på den måten, og spør og graver om koffor han sir det sånn. Til slutt måtte (?) han innrømme at han hadde planlagt overraskelsesfest. Ergo overraskelsen e ødelagt + flere av gjestan han tenkte å be e fra jobben min, og dem ville nok mest sannsynlig dratt på personalfest. Æ ødelegger hannes planer, trygler og ber om tilgivelse, mens æ samtidig forklarer at hvis han hadde holdt hodet kaldt og ikke sagt nåt in the first place, kunne han planlagt festen dagen etterpå, for eksempel. Æ ville aldri ha ant noen ting. Festen kom og gikk, dagen etterpå kom og gikk, og æ ga opp mitt lille håp om at Eddy sku få til å arrangere en slags fest, så iallefall æ ikke ødela alt.

I går kveld (lørdag) hadde vi det veldig koselig. Vi spiste god mat og skulle se en film. Da vi satt oss til rette i senga for å se filmen, knakk den dumme, billige senga fra IKEA. Masse styr, masse banking, nød-reparering av dumme, billige IKEA-seng ble det, istedet for film. Etter det, surfing på nettet etter ny seng som skal kjøpes snarest.
Resultat:
dårlig humør, trøtt, skuffa over manglende filmtitting - og natta. Søstra mi sendte en melding rett før æ lukka øyan. I den sto det spørsmål om vi skulle dra til Steinkjer "i morra" og gå i basseng eller til Trondheim på lekeland..??? Kor kom den her iveren ifra, tenkte æ, som minst av alt ville tilbringe timer i bil på søndagen, og svarte ikke. Da æ åpna øyan idag fortsatte masemeldingan om tura hit og dit, frokost på kafe, nokka æ må vise dæ, osv. Æ va  ikke spesielt gira, men etter fryktelig mye mas fikk æ på mæ klær og sminke. I mellomtida hadde æ sagt at Eddy kan jo også bli med, og av en eller anna grunn skulle søstra mi sende han en melding. Han va jo i kirka! Av en enda mer merkeligere grunn hadde han svart på meldinga hennes, i kirka (han va jo aldri i kirka), og sagt at han ikke kunne, fordi han skulle gjøre nokka i kirka. Det hadde jo ikke æ hørt nokka om, og lurte på koffor han ikke "kunne" bli med. Han sa til mæ at han ikke ville bli med. Æ syns han va kjip, og syns han kunne bli med, fordi æ hadde syns det hadde vært hyggelig om han ble med. Æ ble sur. Han ble sur. Øyfrid og Eddy kom plutselig sammen, æ va kjempesur. Eddy forsvant ut. Øyfrid sa han hadde planlagt fest. Æ sa: Faaaa....! Masse tull, tøys, og kjeft fordi æ va kontrollfreak som måtte vite alt og at æ va umulig å overraske... (Dem VET jo at æ e kontrollfreak av verste sort!). Vi ble enig om at JA, æ e kontrollfreak, og JA, æ har ødelagt overraskelsen, men det e greit og hemmelig bursdagsselskap e da koselig likevel. Det endte opp med at æ ble med til Eddy sin kompis for å hjelpe med å bære maten til mitt eget overraskelsesparty, og så dro æ med søster hjem til ho, mens Eddy forberedte overraskelsen...

Så sånn gikk det til, da to naive luringer skulle prøve å LURE en kontrollfreak, uten å ha en vanntett plan og 2-3 nødplaner i ermet. Overraskelsen blei gjestan, spesielt min kjære venninne Vero som hadde tadd turen fra Trondheim! Veeeeldig koselig og artig selskap! ♥

3 kommentarer

20.06.2010 kl.22:51

fin blogg!

hyggelig med kommentar tilbake :-)

AmaBroni

20.06.2010 kl.22:55

kommentar til kem? Lurt å legge igjen link....

Øyfrid

21.06.2010 kl.12:06

Hey hey hey! Saksopplysninger her: Æ sa IKKE at Eddy hadde planlagt fest! Dessuten - det va løgn at æ sendte melding til Eddy, og æ bare fant på at han skulle gjøre nå i kirka. Men det va jo dumt, ettersom han da kom med en anna unnskyldning til dæ... Æ trudde jo han VA i kirka - som du sa. Så du har rett: if you fail to plan, you plan to fail.

Skriv en ny kommentar

hits