FYI

Jeg har plassert min blogg i Levangernorske bloggkart!

For å gjøre det, må du altså legge til en HTML-kode på bloggen din, slik at denne setningen kommer opp...

I går var jeg på bursdagsfest hos mine gode venninne Guro, og det var kjempekoselig! Unn-Eirill, en annen studievenninne av oss, fra Afrikastudier, kom også, og jeg hadde ikke sett henne siden bryllupet vårt i sommer.
Vi hadde fått forespeilet drikkeleker (hjelpe meg), så vi forberedte oss ved å satse på annen type drikke istedet for øl eller vin. Men de andre på festen satt selvsagt å nippet til sine vinglass mens jeg og Unn-E koste oss med Strawberry Daquiris og Mojitos.. :-) Det var en suksess det!Idag står det på Facebook fra bursdagsdamen:
"Koffor ligger du på gølvet mitt?? Æ ser på bildan fra i går, men husker ikke at du lå på gølvet!"

Vel, jeg husker at jeg lå på gulvet, fordi hun hadde ordnet til veldig mye GOD snacks, og vi spiste altfor mye og jeg lå på gulvet en stund fordi jeg var SÅ mett. Så jeg husker alt, jeg. Oppførte meg eksemplarisk, som vanlig :-)

Etter at vi hadde hørt på Britney Spears-CD'n til bursdagsbarnet et par runder, begynte det å bli behov for bedre musikk. Jeg ringte mannen selvsagt, for å finne ut hvordan jeg kunne få Spotify på PC'n til Guro, og han forklarte og ordnet. Etter at Spotify'en var på plass, fant vi ut at vi virkelig skulle hatt en kabel som kunne gå fra PCn til høyttalerene på stereoanlegget. Min snille mann slo til igjen selvsagt, og sto plutselig på døra med kabelen! ♥
Litt for snill for sitt eget beste iblant...


Her slipper bursdagsbarnet og hennes beste venninne jubelen løs etter at the Cable Guy ordna musikk til oss!

Idag er det Ghanas nasjonaldag, eller Independence Day. De frigjorde seg fra kolonimakta til Storbritannia 6. mars 1957, som det første afrikanske landet sør for Sahara. Feiringen i Ghana kan ikke akkurat sammenlignes med 17. mai, ikke samme type folkefest og glede, så gemalen her har et veldig avslappet forhold til dagen tror jeg. Men det er jo et påskudd til å kose seg litt, så idag skal vi spise peanøttsuppe og risballer, sannsynligvis det beste Ghana-måltidet jeg får. Og han skal selvsagt lage det. Jeg har også kjøpt IS for å feire på ekte 17.mai-vis.

Vi har sittet i senga hele dagen, og der tror jeg vi blir hele dagen. Deilig å ikke gjøre noen verdens ting. Men det hører jo med til historien at vi ikke har noe stue med sofa, men leillighet uten soverom, så senga er vår sofa. Og seng.

Ha en fin lørdag!

Én kommentar

Gurz

11.03.2010 kl.17:12

Du utelot fint at du ringte til din gode venn Guro og sang Vadsøsangen... ? hohohoh

Skriv en ny kommentar

hits