SUR

Det jeg gjør nå, er kanskje ikke så lurt. Men jeg gjør det likevel. Husker dere min lille sak med Levanger Kommune? Les om det her.

Iallefall, Eddy tilbydde sin hjelp til Marsimartnan, som i følge personen jeg hadde snakket med, var en veldig ønsket hjelp. De trengte jo hjelp til alt mulig, da personen snakket med meg. Eddy sender mail dagen etter at jeg snakket med denne personen. Det går en uke. Hører ingenting. Jeg sender en mail, som påminnelse om at Eddy har sendt mail til dem... Han får et svar, om at de trenger ikke noe hjelp, men hvis han kunne tenke seg å spille tromme under Fakkelnatta, hadde det vært fint.

Jasså. Jeg sender etter lang betenkningstid DENNE mailen til personen vi har vært i kontakt med:

"Hei,

viser til tidligere kontakt over mail og telefon.

Da vi snakket sammen på telefon, oppfattet jeg det sånn at det var stort behov for frivillge eller at frivillige var svært velkommne til Marsimartnan. Derfor stiller jeg meg litt undrende til at da min mann tok kontakt kun et par dager senere hadde dere ikke bruk for noen lenger.

Jeg lurer litt på hva årsaken til dette er, ordnet alt seg for dere på kort tid eller var han rett og slett ikke ønsket lenger?

 Håper jeg kan få en forklaring på dette.

 Mvh

 Yngvild Knudsen"

 

Jeg får et ubesvart anrop fra kommunen en dag jeg er på jobb, og ikke har mulighet til å svare. Det går noen dager til, og jeg får endelig et skriftlig svar. Dette:

"Hei, jeg viser til dine eposter og mitt tidligere svar.

Det er blitt gjort flere forsøk på å kontakte dere over mobiltelefon uten  at det har lykkes å oppnå kontakt.

Dermed ble det ikke noe i løpet av årets Marsimartna.

Takker for den positive innstillingen og vilje til å bidra. Er takknemlig om dere vil bidra neste år, da vil det være naturlig å avtale å treffes på forhånd slik at vi får en dialog på hvilke oppgaver som kan være aktuelle å løse med deres hjelp."

 Det er ikke gjort FLERE forsøk på å kontakte oss over telefon. Èn gang ringte de, og da var jeg på jobb.

Dette er bare tull, og vi vil IKKE bidra neste år.

4 kommentarer

Breviik - den rosa bloggen!

02.03.2010 kl.21:36

kjempe søt blogg :-D

koselig med kommentar tilbake ;*

Guro

02.03.2010 kl.23:37

Breviik, du e en dust. Å det e levanger kommune å!!!

lindis

03.03.2010 kl.21:38

æ e ikke overraska at det e hverdagsrasisme i Norge anno 2010. Det e bare synd at dåkker måtte oppleve det :\ forøvrig syns æ at du va altfor hyggelig i mailen din til dem, æ hadde latt dem få høre det, så det bare sto etter.

Marie

03.03.2010 kl.23:54

Hm. Det var teit. Du burde skrive leserinnlegg i avisa! : )

Skriv en ny kommentar

hits