Den blå stilen

Siden jeg flyttet inn hit i januar i fjor, har jeg prøvd å finne ut hvilken stil jeg skal ha her inne. Leilligheten er som sagt en bitteliten alt-i-ett-leillighet, og dermed må gardiner, sengeteppe, gulvtepper, stæsj osv. matche. Ehm. Jeg kjøpte grønne gardiner og hadde en del blått, og dermed ble det den grønn-blåe stilen i begynnelsen.

T.o.m grønt talgelys på bordet.

 Nå er alle møbler byttet ut til hvite IKEA-møbler, og de grønne gardinene er det eneste med farge, + min vakre nydelige gamle stol fra svigerbror (som Guro sitter i på bildet), som er KNALLoransje. Den skal jeg ha til den klapper sammen, den er så fin! Og den passer godt med mørkegrønne gardiner.
Nå, derimot, har jeg innført en slags turkisblå stil. Bare se her...Hvis jeg er på kjøpesenteret eller på bruktbutikken nå, ser jeg alltid etter noe turkis/blå smånips jeg kan innkorporere i min lille hule, som ikke koster så altfor mye. Talgelysene fikk jeg på salg på Europris, de største telysholderne har jeg kjøpt på KID for 25kr stk., de runde har jeg kjøpt på -Nille for 20kr, og de minste har jeg fått av storesøster. "Duken" som ikke dekker alle de stygge skrapene i Ikeabordet, har jeg kjøpt for 20 kr på KID. Vasen fikk vi i bryllupsgave, blomstene av Kristin, og salt og pepper-børsene som klemmer fra storesøster. Vårrullene har vi fått hjemmelaget fra Eddys venninne fra Thailand (NAM) og den søte kaffekoppen kommer fra gjenbtrukstorget. Fikk 3-4 kopper, og masse tefat, og enda flere vanlige fat for 20 kroner, og skulle så GJERNE hatt flere av koppene... Dersom et mirakel skjer og en blogger ser koppen min og har flere i skapet. :-)

Ok, dette ble et rart innlegg, med veldig mye detaljer om mine ting. Mine fine ting som mannen ikke kan forstå vitsen med! ♥

2 kommentarer

Vero

22.02.2010 kl.21:35

Ting-og-tang-dilla ;)

Så fint språk du plutselig hadd da... ;)

AmaBroni

22.02.2010 kl.21:37

jess, sku se om noen merka det. Trur æ må slå over til bokmÅL...

Skriv en ny kommentar

hits