tanntrekking, sykling og home party

Okokokok. Æ vet det, æ e en elendig blogger. What can I do? Hjelper ikke å love at æ ska skjerpe mæ heller.

De siste ukan har vært prega av ondter her og der, feber, halsondt, TANNondt, visdomstanntrekking, mer halsondt. og så videre. Har til og med vært hjemme fra jobb 2 gang i løpet av 2 uker. Det e jo rekord for mæ, for æ blir jo aldri syk. Til tross for alle bakterian æ utsettes for til daglig med snørr og våte kosa og kyss på jobb.
Men det e februar. Den fryktede måneden i barnehagen. Det e da de fleste blir syk. Samtidig. Og den her gangen ble æ med i dragsuget.

Men kanskje va æ aldri SYK egentlig. Æ hadde ondt i en tann. Betennelse ved visdomstanna som æ visstnok har (hadde). Æ va dyktig og kom mæ til tannlegen ved første anledning. Å ta en sjekk hos tannlegen va faktisk et nyttårsforsett. Nu fikk æ ikke sjekka så mye, bare den sida som gjor ondt. Etter ca 5 sekunder hos tannlegen sa han: Vi trekker den visdomstanna. Hæ? rakk æ å si, før han sto der med sprøyta og sku liksom stikke den inn i munnen min. Og æ måtte nu la han få lov æ da. Aldri har æ trukket en tann før, og tenkte det va en skikkelig møysom affære som ikke bare kunne tas på sparket på dette viset. Men det kunne det altså, å før æ visste ordet av det sto han og reiv og sleit i mæ, og det føltes galt galt galt! Det kan da ikke være bra å RIVE ting ut av kroppen våres? Men vips så va den ute, blodet fossa, æ va sjokkert og traumatisert, og betalinga på 1065 kr gikk den ellers så gjerrige Yngvild hus forbi. Han trakk jo ut tanna mi!
Ble sendt ut med en pose full av 600mg Ibux. Og satt mæ i den lånte bilen og ringte til mamma.

Fikk en pencillinkur hos tannlegen også, han mente nemlig betennelsen hadde ført til halsbetennelse og feber og sykdom hos mæ. Men det sku jammen ta tid å bli bedre. Det eneste som hjalp, og som endelig har ført mæ på bedringens vei, va en tur til legen for å sjekke om æ enda hadde halsbetennelse. Det hadde æ ikke, og dermed va æ mye bedre dagen etter. Snakk om placeboeffekt.

Endelig begynte æ å komme til hektene igjen og Eddy slapp sytinga mi. Da va det å tusle slukøret tilbake til treningssenteret. Den ene av mine faste treningskompiser har pakka sekken og reist til Argentina for et halvt år. Veldig unødvendig syns æ. Det ble med ett LITT vanskeligere å motivere sæ for trening, men må man så må man. Og i går fikk sjefen min lurt mæ med på den tyngste spinningtimen 3T har å by på: B90. B e den tyngste typen spinning, A e lettest (på 3T). Og 90 står for... ja, du gjetta det, 90 minutter!! Æ trudde det va galskap. Men jammen overlevde  æ det også uten varige mèn.

Rett etter B90 suste sjefen og jag på Home Party! Æ va en home party virgin og ville være med for å se korsn det va. Sku da ikke handle nåt. Det va ikke nå tupperware eller noe av den mer lugubre typen home party det her, det va interiør-home party! Ting og tang til huset, kopper og kar, lykter, bilderammer, speil, lys, ting og tang. Måtte jo kjøpe nokka da, så vertinna fikk noen fordeler av at vi som kom, kjøpte for en viss sum. Nu føler æ mæ veldig voksen, har til og med vært på et home party.

Etter en hektisk uke på jobb og på fritida har det endelig blitt fredag i heimen. Eddy spiller fotball, mens kjerringa nyter alenetid noen timer. Men tiden har æ tross alt brukt på å bake gulrotkake til mannen for å gjøre han litt lykkelig (og smøre han før Valentines Day??), skribla ned 3 ord til i søknaden min på Trainee-stilling hos Intro Innherred, som må sendes inn i morra, og skrevet det her ualminnelig lange blogginnlegget.

Nyt det, det blir vel lenge til neste gang igjen, tenker æ...


Frossent Levanger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits