Bokser og nydelige kunstverk

Æ ELSKER BOKSER!

Æ vet ikke koffor, det må ha noe med mitt indre ordensmenneske. Æ liker system og orden, selv om æ syns det e kjedelig å rydde. Men fine bokser vil æ alltid ha, selv om æ ikke har nåt å fylle dem med!

Men her e mine fine yndlingsbokser for tiden!
img6813
En gammel teboks fra bestemor sitt hus, som nu huser te (overraskende nok). Fin farge, perfekt til teposer, og passer fint inn på mitt kjøkken ved siden av den lilla kaffeboksen. Under denne e det to bokser fra Panduro. Falt for dem fordi dem va stor, men FLAT, og dem passer perfekt til scrappe/kort-utstyr som klistremerker, bokstaver, å alt anna pynt som e flatt, som æ bruker til å lage kort. Og til slutt, Sætre-boksen, også fra mitt bestemors hus. Den rommer nu bilder og gjestebok fra bryllupet vårt! Love them!

Og så over til min kreative side...kremt. I barnehagen for tida driver vi med følgende -  trådkuler kan vi kalle dem. Dem e utrolig KUL!! Ta en ballong, smør den inn med vaselin. Ha masse bomull- eller akrylgarn dyppa i masse tapetlim. Snurr tråden rundt og rundt ballongen i et fint mønster. La den tørke, stikk hull på ballongen og vips - har du en fin kule! Vi ska bruke det til julepynt/gaver i barnehagen, men man kan lage STORE og bruke som lampeskjermer, og sikkert masse anna lurt. Men uansett, stilig, dekorativt og artig å lage - for barn og voksne!

img6851

img6855
Fin å ha på juletreet ja?

Æ e ofte den i barnehagen som lager ting med ongan, og æ må alltid lage litt sjøl også. Det e jo GØY!
Her e et anna produkt fra barnehagen:
img5349 Digger å ha tilgang på masse formingsmateriale!

Og apropos forming; i morra skal æ til Guro og ha LAGEDAG! Da skal hvertfall æ begynne på julekortan for 2009. Det ska bli så koselig. Men først ska æ tilbringe morran med de her to snuskan:
img6846Én kommentar

Ingrid Sofie

17.10.2009 kl.19:33

Ballontaukunsten var skikkelig stilig! Tror jeg må stjele med meg den ideen :D

Og kule bokser!

Skriv en ny kommentar

hits