Familiedag på søppelplassen...

Eller man kan vel ikke kalle et gjenbrukstorg for søppelplass. Min kjære søster jobber i Innherred Renovasjon, som....?? skjære? Det her e i hvertfall min søster. Så ho e vel Kildesorteringsekspert da.. hehe.
Uansett, idag hadde selskapet familiedag på gjenbrukstorget på Mule, og æ og Eddy ble gladelig med i øsepøseregnet. Det starta bra med handel på bruktbutikken dem hadde der! Der sto nemlig 3 lyseblå kaffekopper og ropte på mæ! Inni mæ ropte det imot mæ at det sku da vært minst 6 blå kopper, ikke bare 3, så man fikk et fullt sett. Men, æ måtte ha dem likevel, og med fulgte en del tefat og asjetter. FINE!!! Ikke sant? Digger kule farger!
img6782

img6783

Gaute digga de oransje målekoppene, for de lagde så fin lyd, og selvsagt måtte tanta ha dem og! (Enda mer kule farger). Det skal sies at kaffe"settet" fikk æ for 20kr og målekoppan gratis, så ble ikke akkurat ruinert av handelen. Det va verre med Eddy som brukte 50 kroner på en sykkel med et ødelagt dekk. Men det her e en mye bedre sykkel enn den æ kjøpte til Eddy for 500 (!!!) kroner av en grisk dame før han kom... Spørs nu ka det vil koste å skifte dekk på den da. Heldigvis har æ en altmuligmann som fikser det meste sjøl.

Etter handlinga fikk vi stekt grisekjøtt inni en hangar der det va tent opp bål i tønner og folk satt på gamle møbler. Sku tatt et bilde, så ut som en gjeng hjemløse i USA. Æ frøys og Øyfrid ville kjøre Go-cart. Så da ble det go-cart mens æ frøys.
img6770
"Bring me a flower from space!"

Forresten må æ bare legge ut et bilde av de skjønne støvlan til Gaute! Husker når vi hadde sånne søte støvla! Nu e det bare rosa tull og tøys...
img6778

Nu e æ endelig hjemme i senga mi, i mitt rene hus (Ja, Æ har vaska!), og nyter livet til vi skal opp til Guro ikveld og kose oss!

God helG!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits