En ny sjanse...

Brødbakemaskina får en ny sjanse. Mer om det nederst på¨siden!

Sålangt har det vært en svært innholdsløs lørdag. Sykla til kjøpesenteret kl. 10.00 for å bytte klær æ kjøpte i går. Va så fornøyd med handelen helt til æ oppdaga at æ hadde fått med mæ feil størrelse. Det e helt utrolig i og med at æ gikk rundt med plagget hele tia. Eller, omtrent hele tia selvsagt, siden æ måtte legge ting fra mæ i prøverommet mens æ prøvde andre ting. Og prøveromman på Cubus va stappfull av klær folk har prøvd og ikke lagt tilbake, det fløyt på knagger og gulv. E det mulig? Det e så frekt å bare slenge fra sæ, folk e rar... sukk. Fikk iallefall bytta plagget, og handla litt før æ dro hjem til frokost. Egentlig ganske godt med en forfriskende sykkeltur på morran. Men det va hardt å motivere sæ til en tur ut i morrest, så hadde det vært regn, som det e her hver eneste dag for tida, og ikke SOL, som det faktisk va i dag (!!!) hadde det nok tadd flere timer før æ kom mæ dit. Ehm. Lang, rar setning.

Ellers... Eddy har prøvd å se ka som skjer når han limer duken til bordet med superlim. Resultat = duken blir ødelagt, og malinga fra bordet følger med duken når man tar den av. Uhell.

Nu lager han deilig mat til mæ, mens æ som vanlig IKKE hjelper til. Selv om æ har vaska huset da... (og baker brød!!)

img6721
Vi e forresten innestengt for vinter'n! Huseiern har spikra en planke foran rømningsveien vårs i tilfelle brann...

Grunn:
img6722

Han skal bygge en diger veranda utfor hver leillighet! :-) Gleder mæ til neste sommer på den her verandaen. Hvis han blir ferdig til da.. Det går veeeldig sakte framover!

Nu skal æ spise maten fra mannen min <3

Her e brødbakemaskina i full gang...den durer og går på gulvet med grovt formbrød i magen. Forhåpentligvis.

video:mvi6720


2 kommentarer

Vero

20.09.2009 kl.13:16

Koss'n gikk det me brødbakinga herre gangen da?

AmaBroni

20.09.2009 kl.21:43

Gikk ganske bra! Prøver å legge ut et innlegg, men det går jo f... ikke.. :)

Skriv en ny kommentar

hits